ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Βέρτιγκο έχει χτυπήσει το ΚΙΝΑΛΛ και στη Βουλή!

Βέρτιγκο έχει χτυπήσει το ΚΙΝΑΛΛ και στη Βουλή! Η νέα, πολύπλοκη κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί το ΚΙΝ.ΑΛΛ. αποτυπώθηκε χθες στην Ολομέλεια της Βουλής, καθώς καταψήφισε το νομοσχέδιο για τους εταιρικούς μετασχηματισμούς και τα ηλεκτρονικά τιμολόγια επικαλούμενο στην πραγματικότητα πολιτικούς λόγους, όπως την πρωτοβουλία «Γέφυρα», τα πλεονάσματα και τα δάνεια ελληνικών τραπεζών προς ξένες εταιρείες που επενδύουν στην Ελλάδα!

«Υπήρξαν και παρεμβάσεις και τοποθετήσεις κομμάτων που προσπαθώ να καταλάβω, αλλά νομίζω δεν μπορώ να απαντήσω στη λογική του νομοσχεδίου. Ιδιαίτερα από την πλευρά του ΚΙΝ.ΑΛΛ., ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος επικαλέστηκε μια σειρά από λόγους γιατί δεν θα ψηφίσει το ΚΙΝ.ΑΛΛ. το νομοσχέδιο αυτό που καμία σχέση δεν έχουν με το νομοσχέδιο» σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Στέργιος Πιτσιόρλας σημειώνοντας ότι το ΚΙΝ.ΑΛΛ. επικαλέστηκε άσχετα επιχειρήματα ως προς το νομοσχέδιο, το οποίο ψηφίστηκε και από τη Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: