ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Στη κοπή πίτας του Συλλόγου Επτανησίων ο Γ. Πάντζας


Στη κοπή πίτας του Συλλόγου Επτανησίων και Φίλων του Δήμου Φυλής, του Συλλόγου Γυναικών Νέας Περάμου, καθώς και στην Ομοσπονδία Συλλόγων Κινέττας, παραβρέθηκε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αττικής Γιώργος Πάντζας.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Δυτική Αττική στις οποίες παραβρεθήκαν πλήθος κόσμου. Ο κ Πάντζας σε όλες τις εκδηλώσεις τόνισε την σημασία των συλλογικοτήτων στις τοπικές κοινωνίες οι οποίες με την θετική τους παρέμβαση βοηθούν προς την επίλυση των όποιων τοπικών προβλημάτων.
Παράλληλα αναφέρθηκε στον πολιτιστικό χαρακτήρα και σκοπό των συλλόγων επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.  είναι πάντα αρωγός και σέβεται την μοναδική κουλτούρα των κατά τόπων περιοχών στον ελλαδικό χώρο, η οποία αναδεικνύεται και μεταλαμπαδεύεται μέσω των Συλλόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: