ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Συντονισμένη επίθεση ακροδεξιών στην Πτολεμαΐδα


Τη συντονισμένη επίθεση των ακροδεξιών στην Πτολεμαΐδα κατήγγειλε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη.


Όπως είπε η επίθεση αυτή είχε σκοπό να αμαυρώσει μια σημαντική μέρα για το Πυροσβεστικό Σώμα, την αποφοίτηση των πρώτων πυροσβεστών της Σχολής της Πτολεμαϊδας.
Η προσπάθεια αυτή απέτυχε πρόσθεσε η κ. Γεροβασίλη σε δηλώσεις της μετά την τελετή αποφοίτησης και με μήνυμά της στο τουίτερ.

Στο προσκλητήριο των ακροδεξιών "Πτολεμαίων της Μακεδονίας" ανταποκρίθηκαν 15 "Πτολεμαίοι" και ο Χρυσαυγίτης βουλευτής Χρήστος Παππάς με δήλωσή του. Οι πολίτες της Πτολεμαΐδας τους γύρισαν την πλάτη. Γύρισαν την πλάτη στη βία και τη μισαλλοδοξία.



Τους ακραίους αυτούς κύκλους κατήγγειλε και σε δηλώσεις της στο Cnn, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη όπου ανέφερε:

«είναι μια σημαντική μέρα για το Πυροσβεστικό Σώμα, την Πτολεμαΐδα και τη Δυτική Μακεδονία. Έχουμε τους πρώτους απόφοιτους της Σχολής Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας, 73 άνδρες και 16 γυναίκες» αποδίδοντας τα επεισόδια σε ακραίους που ήθελαν να αμαυρώσουν αυτή τη μέρα «προσπαθώντας να σταματήσουν την ορκωμοσία των Πυροσβεστών. Πρόκειται για ακραίους κύκλους, που κινούνται με βάση ένστικτα τα οποία δεν είναι συμβατά με τη δημοκρατία.Επιτέθηκαν στην αστυνομία και έγινε σύγκρουση, στοχευμένη, προαποφασισμένη, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο λαός της Πτολεμαΐδας, ο λαός της Κοζάνης τους γύρισε την πλάτη».

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: