ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Πάτρα: Συγχώνευση ΕΑΠ - Τμημάτων του ΤΕΙ



ΔΕΙΤΕ από τις ειδήσεις του Lepanto Tv τη συζήτηση του Ανδρέα Ριζούλη με τον Ανδρέα Κατσανιώτη για τη συγχώνευση ΕΑΠ και ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος βάσει του σχεδιασμού του Υπουργείου Παιδείας.


Αντιδράσεις από Κοσμήτορες των Σχολών του ΕΑΠ

Κατά τη σημερινή (26/2/2019) συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΠ τέθηκε από τους Κοσμήτορες των Σχολών του ΕΑΠ και τον εκπρόσωπο των μελών  ΔΕΠ το θέμα της εφεξής εκπροσώπησης του πανεπιστημίου μας στις όποιες συζητήσεις προκύψουν με το Υπουργείο Παιδείας, από πρόσωπα που απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΕΑΠ και συγκεκριμένα είτε τον Αντιπρόεδρο Ακαδημαϊκών Θεμάτων, Γ. Τσιμουρή, είτε τους Κοσμήτορες των Σχολών του ΕΑΠ.

Με την πρόταση αυτή, αν και πλειοψηφούσα κατά τη συνεδρίαση, διαφώνησαν μόμο ο Πρόεδρος και δύο τακτικά μέλη της ΔΕ. Κατά τη συζήτηση της ανωτέρω  πρότασης, ο Πρόεδρος της ΔΕ καταφέρθηκε με οξείς χαρακτηρισμούς κατά των παρόντων Κοσμητόρων αλλά και του Αντιπροέδρου Ακαδημαϊκών Θεμάτων. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας οι Κοσμήτορες και ο εκπρόσωπος των μελών ΔΕΠ αποχώρησαν από τη συνεδρίαση και η συνεδρίαση διακόπηκε λόγω έλλειψης απαρτίας.

Καλούμε έστω και την ύστατη στιγμή, τόσο τον Πρόεδρο όσο και τα ανωτέρω τακτικά μέλη της ΔΕ, να συνταχθούν με την ομόθυμη βούληση της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΕΑΠ, για μη αλλοίωση της αυτοτέλειας και της αποστολής του πανεπιστημίου μας. Σε αντίθετη περίπτωση, η ευθύνη για την όποια εξέλιξη και διοικητική αρρυθμία στο ίδρυμα ανήκει πλήρως σε όσους πίσω από τις πλάτες
της ακαδημαϊκής κοινότητας και χωρίς την εντολή ή την εξουσιοδότηση κανενός θεσμικού ακαδημαϊκού οργάνου, εξυφαίνουν και διαβουλεύονται σχέδια για το μέλλον του ΕΑΠ.

Οι Κοσμήτορες των Σχολών του ΕΑΠ,

Α. Μιχιώτης, Ι. Καλαβρουζιώτης
Ο εκπρόσωπος των μελών ΔΕΠ του ΕΑΠ Α. Δημητράς

Δεν υπάρχουν σχόλια: