ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Μονιμοποίηση 215 εκτάκτων ζήτησε ο κ. Πελετίδης


Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης παραβρέθηκε σήμερα Τετάρτη 27 Φλεβάρη στα Δικαστήρια όπου εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα των 215 εργαζομένων συμβασιούχων με οκτάμηνα Κοινωφελούς Εργασίας.
Η υπόθεση εκδικάστηκε και η απόφαση αναμένεται στις αρχές Μάρτη.

Ο Δήμαρχος Πατρέων αμέσως μετά το Δικαστήριο σε δηλώσεις του ανέφερε: «Η Δημοτική Αρχή βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων που αγωνίζονται για μόνιμες θέσεις εργασίας με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Είναι γνωστές τόσο οι αποφάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου  όσο και οι κινητοποιήσεις μας. Θυμίζουμε την μεγάλη πορεία κατά της ανεργίας Πάτρα – Αθήνα με το κεντρικό αίτημα: «Δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα».
Τα 836 άτομα που εργάστηκαν στο Δήμο μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ κοινωφελούς εργασίας 8 μηνών, προσέφεραν  σημαντικό έργο στην πόλη μας.
Η  Δημοτική Αρχή συμμετείχε στις πολύμορφες κινητοποιήσεις τους στον ΟΑΕΔ, και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, στην κινητοποίηση στα  Υπουργεία Εσωτερικών και Εργασίας και στη Βουλή, όπου κατατέθηκαν τα αιτήματά τους σε όλα τα κόμματα πλην της Χρυσής Αυγής. Στήριξε τα δίκαια αιτήματά τους για παράταση του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας μέχρι την ολοκλήρωση των προγραμματισμένων έργων και την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών, επίδομα ανεργίας χωρίς όρους και προϋποθέσεις για όλους όταν τελειώσει το πρόγραμμα.
Στα Δικαστήρια επίσης παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, οι Αντιδήμαρχοι Διονύσης Πλέσσας, Ανδρέας Αθανασόπουλος, Παναγιώτης Μελάς, Δημήτρης Πελεκούδας, Χρήστος Κορδάς, Βασίλης Θωμόπουλος, Παύλος Στάμος και δημοτικοί σύμβουλοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: