ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Τα... βαρίδια εκβιάζουν την πολιτική όξυνση..!



Συστηματική εκστρατεία δολοφονίας χαρακτήρων

Μια συστηματική εκστρατεία δολοφονίας χαρακτήρων διεξάγεται το τελευταίο διάστημα από τα συστημικά ΜΜΕ. Στόχος της είναι τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία για τη συγκρότηση ενός προοδευτικού πόλου. 


Άνθρωποι που μέχρι πρότινος έχαιραν σεβασμού και εκτίμησης για το επίπεδο του λόγου τους, από τη μια μέρα στην άλλη έχουν μετατραπεί σε «γυρολόγους», «ρετάλια της πολιτικής», «δεκανίκια» και «χρήσιμους ηλίθιους». Και αυτό γιατί η άποψή τους δεν συμβιβάζεται με τη στόχευση του παλιού πολιτικού συστήματος για «στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ».

Το παλιό πολιτικό σύστημα παίζει τα ρέστα του. Ξέρει ότι αν ηττηθεί και στις επόμενες εκλογές, θα έχει εξαλειφθεί πλήρως από την Ιστορία του τόπου. Θα επιβιώσουν μόνο τα πολιτικά ρεύματα που θα πετάξουν από πάνω τους τα βαρίδια του παρελθόντος. 

Αυτό όμως θα συμβεί αργότερα. Μέχρι τότε, την πολιτική γραμμή θα την καθορίζουν τα βαρίδια. Και το τι είδους πολιτική είναι αυτή το βλέπουμε: παιχνίδια με την Ακροδεξιά και τον εθνολαϊκσμό, εκστρατείες μίσους και κατασκευασμένων ειδήσεων, πολιτική κάλυψη σε καραμπινάτα σκάνδαλα, τοξικός πολιτικός λόγος. Και όποιος δεν θέλει να συναινέσει σε αυτό το πολιτικό σχέδιο υβρίζεται ως δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ και πολιτικός τυχοδιώκτης.

Τυχοδιώκτες λοιπόν όσοι λένε ότι χρειάζεται ένας προοδευτικός πόλος που θα αναμετρηθεί με τον ακροδεξιό λαϊκισμό, θα υπερασπιστεί την κοινωνική συνοχή και θα στηρίξει τη δημοκρατία. Και σοβαροί ρεαλιστές αυτοί που δεν βλέπουν κίνδυνο από την Ακροδεξιά, για την Ελλάδα και την Ευρώπη, αλλά μόνο «από φαινόμενα τύπου ΣΥΡΙΖΑ». Και εκβιάζουν με κάθε μέσο την πολιτική όξυνση.

Αλλά η εκβιασμένη πολιτική όξυνση δεν κέρδισε ποτέ. Θα το καταλάβουν πολύ σύντομα.



Πηγή: Από το κύριο άρθρο της εφημερίδας ΑΥΓΗ

Φωτογραφίες: Από το Istologio G. Mosxou.  (Στιγμότυπα από την εκδήλωση για την Γέφυρα προοδευτικών δυνάμεων, που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ Πάτρας, στις 25-2-2019).

Δεν υπάρχουν σχόλια: