ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Αλεξιάδης: Και μας κουνούσαν το δάχτυλο για το τσιγάρο του Πολάκη!


 
«Υπάρχουν και όρια, κ. Μητσοτάκη στην κάλυψη φίλων» είπε αναφερόμενος στην παιδεραστία του Ν. Γεωργιάδη

Δεν καταλαβαίνω πως είναι προσωπικό θέμα όταν κορυφαία στελέχη της Ν.Δ. επιλέγουν να βρίσκονται στο δικαστήριο και κάποιοι να καταθέτουν ως μάρτυρες υπεράσπισης» ανέφερε ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης στην ΕΡΤ1.

«Περιμένω να βγουν να τοποθετηθούν όλοι αυτοί που κουνούσαν το δάχτυλο για το τσιγάρο του Πολάκη, να τοποθετηθούν για το ότι κορυφαίο στέλεχος της Ν.Δ. έχει καταδικαστεί από δικαστήριο για ένα έγκλημα από τα πιο ειδεχθή, που ακόμα και ο χώρος των φυλακών δεν τα ανέχεται.» πρόσθεσε ο κ. Αλεξιάδης.

«Περιμένω την τοποθέτηση της Ν.Δ. γιατί καταλαβαίνω ότι ο κ. Μητσοτάκης θέλει να καλύψει κάποιους φίλους του αλλά και αυτό έχει κάποια όρια. Δεν μπορούμε να φτάνουμε σε αυτό το σημείο»

Ο κ. Ιωαννίδης κράτησε αποστάσεις από τις δηλώσεις άλλων στελεχών της Ν.Δ. και υποστήριξε ότι είναι υπόθεση της Δικαιοσύνης.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την οικονομία, ο κ. Αλεξιάδης υπογράμμισε ότι: «Δεν πρόκειται για καμία εκταμίευση δόσης, αλλά είναι επιστροφή κερδών από ελληνικά ομόλογα η οποία είναι αρκετά δις».

Ο κ. Αλεξιάδης προέβλεψε ότι το επόμενο διάστημα θα είναι γεμάτο από θετικές ειδήσεις, ενώ σε ερώτηση για την προστασία της πρώτης κατοικίας σημείωσε: «Η προστασία πρώτης κατοικίας για χρέη στο Δημόσιο δεν υπήρχε ποτέ. Η προστασία της πρώτης κατοικίας έληξε το 2014. Όταν παραλάβαμε δεν υπήρχε προστατευτικό πλαίσιο».

Κλείνοντας την παρέμβασή του υπογράμμισε ότι «σύντομα θα έχουμε εκλογές και θα καταλάβουν κάποιοι ποιοι θέλουν  να στηρίξουν τον ακροδεξιό πόλο και ποιοι τον προοδευτικό».

Kατ. Μπρ.-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: