ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Παραδόθηκε το πόρισμα Novartis στον Εισαγγελέα



Παραδόθηκε το πρώτο πόρισμα για τη Novartis στην εισαγγελία όπως δήλωσε η γενική επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου.


Μιλώντας στην ΕΡΤ1, ανέφερε ότι είναι ένα τμηματικό πόρισμα το οποίο απαρτίζεται από 3.000 σελίδες. Διευκρίνισε ότι δεν έχει διαβάσει το πόρισμα, απλώς το διαβίβασε στην εισαγγελία, ωστόσο εκτίμησε ότι θα υπάρξουν ασφαλή συμπεράσματα.

«Με ενδιαφέρει να βρω πόσο ζημιώθηκε το δημόσιο από αυτές τις ιστορίες» τόνισε και έκανε λόγο για μία πολύ σοβαρή δουλειά από τους επιθεωρητές. Μάλιστα, η Μ. Παπασπύρου υπογράμμισε ότι το κλιμάκιο έχει εμπλουτιστεί με άλλα άτομα για να γίνεται πιο γρήγορα η δουλειά.

Επίσης τόνισε ότι η έρευνα που κάνει η επιθεώρηση Δημόσιας Διοίκησης αφορά δημοσίους υπαλλήλους και διευκρίνισε ότι δεν γνωρίζει η ίδια εάν προκύπτουν ή όχι ευθύνες για πολιτικά πρόσωπα. «Αυτά», όπως είπε, «τα γνωρίζουν οι εισαγγελείς οι οποίοι και ξέρουν ακριβώς τι έχει γίνει γιατί συνεργάζονταν με τους επιθεωρητές».

Τέλος για το ΚΕΕΛΠΝΟ η Μ. Παπασπύρου σημείωσε ότι και εκεί είναι πολλά τα πορίσματα και σημείωσε ότι σε λίγο καιρό θα βγει και το δεύτερο πόρισμα.

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: