ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Γ. Βλάχος για Ν. Γεωργιάδη: Βρε πως έμπλεξε ο άνθρωπος με τα αγοράκια!



"Προσπάθεια από κύκλους να πάθει ζημιά η Ν.Δ." είδε ο βουλευτής της Ν.Δ., Γιώργος Βλάχος μιλώντας στο Open για την καταδίκη του πρώην συμβούλου του Κυρ. Μητσοτάκη, Νίκου Γεωργιάδη για ασέλγεια εις βάρος παιδιών. 

«Προσωπική υπόθεση» χαρακτήρισε την σοβαρότατη αυτή υπόθεση ασέλγειας και πρόσθεσε σαν να επρόκειτο για οποιοδήποτε παράπτωμα: «ο καθένας μας θα μπορούσε να είχε μπλέξει», καλό θα ήταν να μην είχε μπλέξει».

«Ο ίδιος πρέπει να στηρίξει τον εαυτό του και την αθωότητά του μέχρι τέλους» πρόσθεσε ο κ. Βλάχος προσθέτοντας ότι δεν πήγε η Ν.Δ. αλλά οι «φίλοι του».

Μόνο που τυγχάνει οι «φίλοι» να είναι προβεβλημένα και υψηλόβαθμα στελέχη της Ν.Δ.
Ο κ. Βλάχος ισχυρίστηκε ότι ο κ. Γεωργιάδης έχει φύγει πάρα πολλά χρόνια από τη Ν.Δ. και δεν ήταν σύμβουλος του Κυρ. Μητσοτάκη αφού ο κ. Βλάχος δεν τον συνάντησε ποτέ!

Η Ν.Δ. συνεχίζει να επιχειρεί την υποβάθμιση ενός τόσο σοβαρού θέματος που από την αρχή θα έπρεπε να είχε καταδικάσει κάτι που δεν έκανε... Δεν θα "μπορούσε ο καθένας να είχε μπλέξει" σε ασέλγεια ανηλίκων... λες και είναι "το τσιγάρο" του Πολακη.


Μαξίμου: Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον κ. Μητσοτάκη

Η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο δίνουν συνέχεια αλλά επιμένουν να καλύπτουν προκλητικά τον Νίκο Γεωργιάδη, ακόμη και μετά την πρωτόδικη καταδίκη του για το ειδεχθές έγκλημα της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων επί πληρωμή.

Αντί να αποδοκιμάσουν τον σύμβουλο του κ. Μητσοτάκη και να τον απομακρύνουν, έχουν το θράσος να μιλούν για πολιτικό κανιβαλισμό και προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης της υπόθεσης, ξεχνώντας ότι είναι η ίδια η ΝΔ που φρόντισε να της προσδώσει πολιτικά χαρακτηριστικά, μέσα από την ένορκη στήριξη του κ. Γεωργιάδη από στελέχη της καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης.

Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον κ. Μητσοτάκη, που προέτρεπε τον κ. Γεωργιάδη, σύμφωνα με την απολογία του ίδιου να «καθίσει δύο τρεις μήνες» και να παραμείνει στο παρασκήνιο «κανονικά» στη θέση του, όπως και έγινε.

Φαίνεται πως ο κ. Μητσοτάκης, όταν πρόκειται για τους φίλους του, μπορεί να κάνει τα στραβά μάτια μέχρι και για αυτό το έγκλημα. Και να ζητάει φυσικά από τα φιλικά του Μέσα να αποσιωπήσουν την είδηση. Αλήθεια, ο κ. Μητσοτάκης συμμερίζεται την άποψη του Γραμματέα της ΝΔ και άλλων στελεχών του που κάνουν λόγο για «σκευωρία»;

Γι αυτό και το Μαξίμου επανέρχεται και διά του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να σταματήσει να κρύβεται και να απαντήσει σε πέντε ερωτήματα 

«Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να σταματήσει να κρύβεται. Αφού πρώτα στήριξε τον κ. Γεωργιάδη με όλες του τις δυνάμεις, μετά την κοινωνική κατακραυγή, προσπαθεί να υποβαθμίσει την καταδίκη του για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων επί πληρωμή, κάνοντας λόγο για 'προσωπική υπόθεση'» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και καλεί τον πρόεδρο της ΝΔ να απαντήσει σε πέντε ερωτήματα.

«Αφού πρόκειται για μία «αυστηρά προσωπική υπόθεση» γιατί έστειλε εκπροσώπους της ΝΔ ως μάρτυρες υπεράσπισης του κ. Γεωργιάδη στο δικαστήριο;

Ισχύει αυτό που είπε ο κ. Γεωργιάδης στην απολογία του, ότι δηλαδή ο κ. Μητσοτάκης του ζήτησε μετά την αποκάλυψη να καθίσει δύο τρεις μήνες στο παρασκήνιο μέχρι να ξεχαστεί η υπόθεση;

Επικροτεί το γεγονός  ότι ο σύμβουλός του, κ. Γεωργιάδης, έκανε χρήση της διπλωματικής του ασυλίας, για να διαφύγει της σύλληψης στη Μολδαβία;
Συμμερίζεται αυτά που είπε ο γραμματέας της ΝΔ, κ. Αυγενάκης, ότι είναι «πολιτική σκευωρία»; Εάν ναι να το πει δημόσια και με παρρησία. Εάν όχι, περιμένουμε να τον αποπέμψει άμεσα.

Και, τέλος, όταν το βράδυ των Χριστουγέννων επισκεπτόταν ΜΚΟ που στηρίζει θύματα του trafficking, δε γνώριζε ότι έχει ως σύμβουλό του έναν κατηγορούμενο για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων επί πληρωμή;».
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: