ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Αμετανόητοι οι ακροδεξιοί τώρα γραφικοί των Πρεσπών!

Φθάνοντας στα πρόθυρα να χαρακτηριστούν ως η κα Λουκά, που στα χρόνια των μνημονίων έτρεχε πίσω από προσωπικότητες κρατώντας τον σταυρό της ψηλά και φωνάζοντας κάτι ακατάληπτα που μόνον ως υστερίες ακούγονταν, δεν θα είναι υπερβολή εάν  παραλληλίσουμε μαζί της κάποιους εμονικούς που ποντάρουν στη βία  για να εισπράξουν το τηλεοπτικό πεντάλεπτό τους, από τα στημένα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης!  


Την αντίδραση της υπουργού Προστασίας του Πολίτη προκάλεσαν «ακροδεξιοί κύκλοι (που) καλούν σε συγκέντρωση ενόψει της παρουσίας μου στην Πτολεμαΐδα για την αποφοίτηση των πρώτων σπουδαστών της σχολής» εκδήλωσε μέσω διαδικτύου η Όλγα Γεροβασίλη. 

Όπως αναφέρει η κα Γεροβασίλη σε ανάρτησή της στο τουίτερ, «ποντάρουν και πάλι στην βία, τον φανατισμό και την φασιστική έκτροπή». 

Νωρίτερα, ομάδα υπό τον τίτλο «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» καλούσαν μέσω Facebook σε συγκέντρωση στη Σχολή Πυροσβεστικής, αναφέροντας ότι «στην ορκωμοσία θα είναι παρούσα μια κυρία που δεν πιστεύει ούτε σε Θεό ούτε σε πατρίδα» ενώ σε άλλο σημείο δήλωναν ότι «θα είμαστε εκεί για να θυμίσουμε την προδοτική σας στάση» αναφερόμενοι στην συμφωνία των Πρεσπών.

Τελευταία, η συγκεκριμένη εθνικιστική ομάδα διακινούσε στο διαδίκτυο φωτογραφίες-αφίσες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης με το ερώτημα εάν θα προδώσουν την Μακεδονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: