ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Άδωνις: Δεν μπορεί ο κ. Μαρινάκης να βοηθήσει με 100 ευρώ τα γραφεία της ΝΔ;


Την τιμή και την υπόληψη του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη υπερασπίστηκε σφόδρα ο Άδωνις Γεωργιάδης σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ1 καταγγέλλοντας την στοχοποίησή του από την κυβέρνηση.


Με μόνη διαφορά ότι η δικαστική έρευνα για υποθέσεις στις οποίες φέρεται να εμπλέκεται ο κ. Μαρινάκης διεξάγεται από την Δικαιοσύνη και όχι φυσικά από την κυβέρνηση.

Μετά από λίγο παρουσίασε ως απολύτως φυσικό ένας επιχειρηματίας να χρηματοδοτεί «στη μνήμη του πατέρα του» τα γραφεία της Ν.Δ. στον Πειραιά.

«Ο κ. Μαρινάκης είχε πατέρα βουλευτή της Ν.Δ. δεν μπορεί να χρηματοδοτεί στη μνήμη του πατέρα του να βοηθήσει με 100 ευρώ, τα γραφεία της Ν.Δ.;» είπε ο αντιπρόεδρος με το δίκαιο να τον πνίγει.

Σημειώνεται ότι κατά την κοπή της πίτας ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωάννης Βοϊδονικόλας ευχαρίστησε προσωπικά τον εφοπλιστή Ευάγγελο Μαρινάκη για την σημαντική προσφορά του στην οργάνωση και λειτουργία των νέων γραφείων του κόμματος.

Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κάλυψε στη ΝΟΔΕ το ποσό των ενοικίων ενός έτους, τον εξοπλισμό των γραφείων, καθώς και την ανακαίνισή τους.

Η λάσπη κατά της κ. Δούρου έχει τόση βάση... όσο, μπορεί να έχουν τα λόγια του αντιπρόεδρου, όταν τα έξοδα ανακαίνισης και ενοικίων ενός χρόνου, των γραφείων της Ν.Δ. κοστολογούνται όλα-όλα 100 ευρώ.

Κατ. Μπρ.-avgi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: