ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017

Το ΠΕΑΚ Πατρών βραβεύει τον Αργύρη ΣοφοτάσιοΠρωταθλητή Ευρώπης εφήβων στο τάε κβον ντο
Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πατρών συγχαίρει τον Πατρινό αθλητή της «Δύναμης Πατρών» Αργύρη Σοφοτάσιο, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης εφήβων στο τάε κβον ντο στην κατηγορία των -68 κιλών.

Η επιτυχία του αυτή, αποτελεί δικαίωση τόσο για τον ίδιο όσο και των προπονητών του Σταύρακα Γιώργο και Ξενοφών οι οποίοι τον μύησαν στον χώρο του Tαεκβοντο και τον προετοίμασαν σε υψηλό επίπεδο, ώστε να κάνει περήφανη την Ελλάδα.
«Η επιτυχία του Αργύρη Σοφοτάσιου, μας γεμίζει με χαρά και περηφάνια, σε μια περίοδο που η κοινωνία μας, έχει ανάγκη από τέτοια παραδείγματα ψυχικής δύναμης, αλλά και μεθοδικής δουλειάς. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στους αγώνες και δηλώνουμε ότι θα είμαστε στο πλευρό του.
Ως Επιτροπή Διοίκησης θα βραβεύσουμε τον  Αργύρη Σοφοτάσιο την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα στην υποδοχή που έχει προγραμματιστεί από τη "Δύναμη Πατρών", στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου» αναφέρει ανακοίνωση του ΠΕΑΚ.
Δημοσίευση σχολίου