ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Για καλό ή για κακό του παρείχε στήριξη ο Ιάσωνας;

Στηρίζει Μαρλαφέκα ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Ιάσονας Φωτήλας στις εκλογές του Επιμελητηρίου  «Ας συνεχίσουμε να μιλάμε με όρους ανάπτυξης και προόδου»


Τη στήριξή του στον συνδυασμό του Πλάτωνα Μαρλαφέκα ενόψει τον Επιμελητηριακών Εκλογών στην Αχαΐα τον Δεκέμβριο, εκφράζει σε γραπτή του δήλωση ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Ιάσονας Φωτήλας, μεταξύν άλλων αναφέρει: 

 
«Οι Επιμελητηριακές εκλογές για την Αχαΐα τον Δεκέμβριο του 2017 δεν είναι μια απλή αναμέτρηση. Είναι μια υπόθεση που αφορά όλους τους Αχαιούς, αφού θα κρίνουν το μέλλον, το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του τόπου μας».

Τώρα για καλό ή για κακό ήταν αυτή η προσφορά του γυρολόγου της πολιτικής Ιάσωνα με το Νεοδημοκρατικό Δέρας; Ο καιρός θα δείξει!

Πάντως η πρώτη αντίδραση ήρθε από την παράταξη Κρίκη, που σε ανακοίνωσή της αναφέρει και τα εξής: «Οι μάσκες έπεσαν. Μετά και την (αναμενόμενη) προσπάθεια Αχαιού βουλευτή να περισώσει την καταρρέουσα παράταξη του απερχόμενου προέδρου του Επιμελητηρίου, γίνεται ξεκάθαρο ότι πίσω από τον κ. Μαρλαφέκα κρύβονται πολιτικά γραφεία, ύποπτες πολιτικές σκοπιμότητες και κομματικές συναλλαγές».  

Πάντως η παράταξη Κρίκη δεν ξέρει από αυτά. Ωστόσο την Κυριακή οι προστατευόμενοί της συμμετείχαν στο σαμποτάρισμα του αιτήματος υπαλλήλων και καταστηματαρχών «Ποτέ την Κυριακή».

Κι ενώ η «Ενωτική Παρέμβαση» καλούσε τους υποψηφίους επικεφαλής των συνδυασμών, να δηλώσουν εάν στηρίζουν το αίτημα να μην ανοίγουν τα καταστήματα τις Κυριακές, αυτοί αγρόν ηγόρασαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: