ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Ο Τσίμας που έγινε Τσίπρας θέλοντας και μη!



Πέρασε από πολλά επαγγελματικά αξιώματα. Από ένα σωρό κανάλια και άλλα μέσα ενημέρωσης. Φιλοδόξησε να περάσε ευδοκίμως και από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά απερρίφθη, ως μην κατέχων τα σχετικά προσόντα και απόψε αναπάντεχα ανέβηκε στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα στη θέση του προέδρου.

Κι ενώ η μάχη στο τημπέιτ γίνονταν μεταξύ της πλειάδας των υποψηφίων για την ηγεσία του νέου κόμματος που ακόμη δεν έχει ιδρυθεί, νάσου κι ο Δήμαρχος Αθηναίων που των ονομάτισε υπερθεματίζοντας.

Απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο Παύλου Τσίμα, -περί ου ο λόγος- τον αποκάλεσε κύριο Τσίπρα, για να λάβει αμέσως την απάντηση: Ο κ. Τσίμας είμαι.

Βρε τι τους έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Τσίπρα. Γιά άλλα κάτσανε στο τραπέζι και άλλα είχαν στο νου τους. Πάρτε Cipralex των 10 βρεεεε. Να βρείτε το μυαλό σας! ΤΣΙΠΡΑΛΕΞ να βρείτε τα ίσα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια: