ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Πάτρα: Ξεπερνούν τις 200 οι κεραίες Κινητής Τηλεφωνίας

Πάνω από 200 οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην Πάτρα - Πού είναι τοποθετημένες – ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΤΕΣ – Πόσα πληρώνουν οι εταιρείες τους ιδιοκτήτες  Αρκετοί Πατρινοί ζητούν από τις εταιρείες να βάλουν κεραία στο σπίτι τους
Δύο της Vodafonκαι μία της Cosmote στο Παμπελοποννησιακό στάδιο του Δήμου Πατρέων

Ξεπερνούν τις 200 οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας στο Δήμο Πατρέων, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.
Δημοσιεύει ανά γεωγραφική περιοχή (μέσω χάρτη) ή σε μία συγκεκριμένη διεύθυνση την ακριβή θέση των κεραιών. Τα στοιχεία έχουν δημοσιευθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση keraies.eett.gr, όπου οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν για τις κατασκευές κεραιών που τους ενδιαφέρουν. 

Στην Πάτρα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, έχουν δηλωθεί 235 κεραίες, εκ των οποίων η συντριπτική πλειοψηφία ανήκει στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ενώ υπάρχουν καταγεγραμμένες και οι κεραίες των ραδιοφωνικών σταθμών. Ανάμεσα σε αυτές υπάρχουν τρεις του Δήμου Πατρέων, ήτοι δύο της Vodafon και μία της Cosmote που λειτουργούν στο Παμπελοποννησιακό στάδιο του Δήμου Πατρέων.

Κατά τ' άλλα ο Δήμος Πατρέων στηρίζει και συμπαραστέκεται στο Κίνημα κατά των Κεραιών. (Όχι για μας βρε παπαδιά, για τους άλλους το είπαμε!).
______________
Περισσότερα στο ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Φάνη Βγενόπουλου
εδώ http://www.thebest.gr/  

Δεν υπάρχουν σχόλια: