ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΥΑΠ: Η αδιαφορία της επιτείνει τα προβλήματα

Η οδός Πρεβεδούρου στην συνοικία Εβραιομνήματα θυμίζει εποχή πριν τη δημαρχία Βέτσου!

Ολόκληρη η συνοικία Εβραιομνημάτων στην Πάτρα, χωμένη στη λάσπη, λόγω έργων Περιμετρικής - Καταρρεύσεις σε παλιές στέγες της Ζακύνθου!



Διακοπή ρεύματος σημειώθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της Ζακύνθου, έπειτα από ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε το νησί το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ επίμονη βροχή ταλαιπωρεί και τις συνοικίες της Πάτρας. Παράλληλα  στη συνοικία Εβραιομνημάτων, επί της οδού Πρεβεδούρου, από την οδό Μεσσάτιδος έως την Γερανείων, οι κάτοικοι βρίσκονται μέσα στη λάσπη, αφού ο δρόμος έχει ανασκαφεί για τη διέλευση του νέου αγωγού ομβρύων, ως παράπλευρο δίκτυο της μίνι Περιμετρικής, από τότε που τέθηκε σε λειτουργία το εκεί εργοτάξιο κατασκευής της, από την αρχή του έτους.

Πλέον των παραπάνω διαρροή στο υδρευτικό σύστημα της Πρεβεδούρου επί της συμβολής με την Τυμφρηστού επιτείνει τα προβλήματα, καθώς από μηνός περίπου που παρουσιάστηκε η βλάβη ουδείς αναλαμβάνει την ευθύνη για την αποκατάστασή της. Η μεν εργολαβία την αποποιείται, η δε ΔΕΥΑΠ αδιαφορεί, παρά τις συνεχείς οχλήσεις των συνοίκων! Έτσι ακόμη και όταν σταματά η βροχή, λίγη αξία έχει για τους κατοίκους.

Η οδός Πρεβεδούρου στην συνοικία Εβραιομνήματα θυμίζει εποχή πριν τη δημαρχία Βέτσου, όπου όλοι οι δρόμοι γίνονταν λασπότοποι στην πρώτη βροχή, μέχρι που ο αείμνηστος μεταμόρφωσε την περιοχή καθώς την Αρόη, το Χαλίλι και τον Αγ. Κωσταντίνο, με την τσιμεντόστρωση που πέρασε. Αυτές τις ημέρες οι κάτοικοι αναμιμνήσκονται  το Νικόλαο Βέτσο με τις φράσεις «που είσαι Βέτσο να τα δεις και να... ευχαριστηθείς!».
  
Στο μεταξύ σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΜΠΕ, στην πόλη της Ζακύνθου έχουν καταρρεύσει στέγες παλιών σπιτιών, ενώ έχουν εκριζωθεί δέντρα και η  Πυροσβεστική έχει δεχθεί πολλές κλήσεις για άντληση υδάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: