ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Πήγαν να κάψουν το Πανεπιστήμιο της Πάτρας;


1869098-PATRATORA


Τρεις φωτιές έβαλαν οι εμπρηστές!


Μόνο τυχαίες δεν ήσαν οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας γύρω από το πανεπιστήμιο Πατρών. 
 
Την ώρα που ξεσπούσε πυρκαγιά στον περιβάλλοντα χώρο του Συνεδριακού Κέντρου ξεπηδούσαν φλόγες ανάμεσα στο κτίριο της Ιατρικής Σχολής και του Νοσοκομείου Ρίου. Συνολικά είχαμε τρεις εστίες. Στο χώρο του Πανεπιστημίου υπάρχει μόνιμη δύναμη πυρόσβεσης, όμως απαιτήθηκε η συνδρομή και άλλων οχημάτων. Απαντες μιλούν για εμπρησμό. 

Πήγαν να κάψουν το πανεπιστήμιο; Κανείς όμως δεν μπορεί να προσδιορίσει το κίνητρο. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για πρωτοφανές περιστατικό καθώς αν οι άνεμοι που επικρατούσαν στο σημείο ήσαν πιο δυνατοί, η φωτιά θα είχε λάβει μεγάλες διαστάσεις.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ

Η Πρυτανεία επιθυμεί να εκφράσει θερμές ευχαριστίες προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία, και ιδιαίτερα στον Διοικητή της, Πύραρχο Νίκο Ρουμελιώτη και τους συνεργάτες του, για την άμεση συνεργασία και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των τριών πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, ώρα 10.00 μ.μ., ταυτόχρονα σε τρία σημεία της Πανεπιστημιούπολης και σε απόσταση ολίγων μέτρων μεταξύ τους.

Ευτυχώς, η άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής απέτρεψε ζημιές στην περιοχή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, όπου εκδηλώθηκαν οι δύο εστίες. Ο κίνδυνος για την υγεία των ασθενών ήταν μεγάλος. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μαζί με την Πρυτανεία, εξετάζει όλα τα δεδομένα που αφορούν σε αυτές τις πυρκαγιές.
 
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Διοικητή του ΠΠΝΠ, κ. Θ. Πισιμίση, που μαζί με τους συνεργάτες του κ. Χρ. Σολωμό και Β. Δημόπουλο ήταν παρόντες και συνεργάστηκαν με την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο έργο της.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φύλακες του Πανεπιστημίου, για την εξαιρετική συνεργασία και αντιμετώπιση της πρώτης εστίας, καθώς απέτρεψαν την επέκτασή της στο Συνεδριακό Κέντρο, την Τεχνική Υπηρεσία και τα στελέχη της και όλους όσοι βρέθηκαν στα σημεία με τις εστίες της φωτιάς και βοήθησαν, ο καθένας από την πλευρά του, στην αντιμετώπιση και την κατάσβεση των πυρκαγιών στην Πανεπιστημιούπολη.




   
Κωνσταντίνος Μπουρδούλης
7 Σεπτεμβρίου στις 9:28 π.μ.
 
Πρέπει επιτέλους να γίνει κατανοητό από όλους ότι το Πανεπιστήμιο της Πάτρας ανήκει στον Ελληνικό λαό και ιδιαίτερα στον Πατραϊκό λαό.
Κάθε ενέργεια κατά του Πανεπιστημίου στέφεται εναντίο όλων μας.
Όλοι πρέπει να δίνουμε μάχη για την προστασία του.
Όσο για τους εμπρηστές, λυπάμαι που, παρά την πλούσια γλώσσα μας, δεν βρίσκω την κατάλληλη λέξη να τους χαρακτηρίσω.
Συγχαρητήρια για την άμεση επέμβαση όλων των υπηρεσιών.
Θα είμαστε δίπλα τους, όπου και όποτε χρειαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: