ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Χρ. Σπίρτζης: Θα κόψουμε εμείς το σήμα, εάν αρνηθούν


Στην περίπτωση που η Digea, ελεγχόμενη από τους καναάρχες, δεν συμμορφωθεί, σχετικά με την διακοπή του σήματος των καναλιών που δεν πήραν άδεια λειτουργίας, τα συντεταγμένα όργανα της πολιτείας υποχρεούνται να πράξουν το καθήκον τους, δήλωσε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.


Όπως έχει τονίσει τις προηγούμενες ημέρες η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, το σήμα των καναλιών που δεν έλαβαν άδεια πανελλαδικής εμβέλειας θα διακοπεί σε 90 ημέρες από την ημέρα της δημοπράτησης των αδειών.
 

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Σπίρτζης σημείωσε επίσης ότι δεν θα μείνουν άνεργοι εργαζόμενοι στο χώρο των καναλιών, γιατί οι νέοι ιδιοκτήτες καναλιών θα απορροφήσουν το προσωπικό καθώς ο νόμος προβλέπει ελάχιστο αριθμό εργαζόμενων για κάθε σταθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: