ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Ονοματοδοσία στη μνήμη του Σμηναγού Αναστασάκη

Ονοματοδοσία στη μνήμη του Σμηναγού Σήφη Αναστασάκη
Με ομόφωνες αποφάσεις τους, η Δ.Κ. Γαζίου και το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου αποφάσισαν να δοθεί το όνομα του Ήρωα Σμηναγού (Ι) Σήφη Αναστασάκη, στον πρόσφατα διανοιχθέντα δρόμο, που ενώνει την κεντρική λεωφόρο Α. Παπανδρέου, με την Δυτική Περιμετρική (δίπλα στο Carrefour). 
 Η τελετή ονοματοδοσίας θα γίνει πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016, στις 9:30, στη συμβολή της οδού με τη Λεωφόρο Α. Παπανδρέου, στην Αμμουδάρα.


Υπενθυμίζεται ότι, στις 26 Αυγούστου του 2010, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης, στη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης, ο Σήφης Αναστασάκης συγκρούστηκε στον αέρα με ένα μονοθέσιο F-16C που συμμετείχε στην άσκηση, στο οποίο επέβαινε ο Σγος (Ι) Αναστάσιος Μπαλατσούκας.

Μετά τη σύγκρουση, ο Σμγος (Ι) Ιωσήφ Αναστασάκης μεταφέρεται και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου με πολύ βαριά τραύματα και μετά από ηρωική αλλά άνιση μάχη, αφήνει την τελευταία του πνοή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: