ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Πλειοδοσία χυδαιότητας, για Ολυμπία-Ιονία Οδό από ΝΔ



Για χυδαιότητα και γκεμπελισμό, κάνουν λόγο κυβερνητικοί κύκλοι, αναφερόμενοι στα σχόλια της ΝΔ σχετικά με τα έργα στην Ολυμπία και την Ιονία Οδό.


“Αφού η κυβέρνηση της ΝΔ φρόντισε να  υπάρξουν αλλεπάλληλες καθυστερήσεις και εκτίναξη του κόστους των έργων προς βλάβη του δημοσίου, αφού το βάλτωμα των έργων δημιούργησε για χρόνια ανυπόφορες καταστάσεις στην καθημερινότητα των πολιτών και αφού ο κύριος Σαμαράς επισφράγισε στην εξαπάτηση με εγκαίνια-οπερέτα, μεταφερόμενους εργαζόμενους και μηχανήματα,  σήμερα, η Αξιωματική Αντιπολίτευση έχει το θράσος να υβρίζει την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός ότι ξεμπλοκάρει, επιταχύνει, και παραδίδει επιτέλους στους πολίτες υποδομές-κλειδιά για την περιφερειακή και εθνική ανάπτυξη”, σχολιάζουν οι κυβερνητικοί κύκλοι.

“Η πλειοδοσία χυδαιότητας, ψεύδους και γκεμπελισμού πριν από κάθε παράδοση σημαντικού έργου μπορεί να αποτελεί αναγκαίο όρο για μια θέση στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ αλλά δεν αφορά τους πολίτες.

Αυτοί βλέπουν πλέον καθημερινά τα ενεργά εργοτάξια, την πρόοδο και την αναβάθμιση των υποδομών της χώρας και των περιφερειών της”, καταλήγει το σχόλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: