ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Επιστολή προς Πελετίδη για την πολεοδόμηση 750 στρεμμ. της Νότιας Πάτρας


    


Με επιστολή τους προς το δήμαρχο Πατρέων, δημοτική σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, ζητούν να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο και να εφαρμοστεί η πολεοδόμηση των 750 στρ. της Νότιας Πάτρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κείμενο υπογράφουν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι απ’ όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.


Για το θέμα αυτό, μίλησε «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7», ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Αγωνιζόμενοι Πολίτες», Ανδρέας Παναγιωτόπουλος. 

Όπως είπε εμφατικά ο κ. Παναγιωτόπουλος, «είναι πρόβλεψη του γενικού πολεοδομικού και μένει απολεοδόμητο το κομμάτι ουσιαστικά από την ΑΒΕΞ μέχρι την Πατραϊκή και όλο το νότιο τμήμα έναντι του νέου λιμένος, ένα μεγάλο και σοβαρό κομμάτι για την πόλη, το οποίο σαφώς θα πρέπει να πολεοδομηθεί, πρώτον για να αξιοποιηθεί η περιοχή και οι ιδιοκτησίες και γενικότερα να μπει σε τάξη και πολεοδομία όλη αυτή η περιοχή. Δεν είναι δυνατόν η Πατραϊκή, 200 στρέμματα, να μένει μαντρωμένη, η οποία θα μείνει στις βουλές του ΤΑΙΠΕΔ ή κάποιου άλλου για να χρησιμοποιηθεί ή άλλα αντίστοιχα κομμάτια. Θα πρέπει όλα αυτά λοιπόν, να πολεοδομηθούν προς το συμφέρον της πόλης, των κατοίκων της περιοχής, αλλά και να αξιοποιηθεί η περιοχή κατά πως πρέπει στην πόλη. 

Ως προς το τι προβλέπει το γενικό πολεοδομικό σχέδιο, ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε, «όλα τα προβλέπει και κοινόχρηστους χώρους και αξιοποίηση». 

«Υπάρχουν χρηματοδοτικά εργαλεία να ενταχθεί, αλλά το μεγάλο ζητούμενο δεν είναι από πού θα χρηματοδοτηθεί, είναι πρώτον το τι θέλουμε, τι βάζουμε ως προτεραιότητα και για τι παλεύουμε», πρόσθεσε ο κ. Παναγιωτόπουλος ως προς το οικονομικό, αλλά και ουσιαστικό σκέλος της υπόθεσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: