ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Κλείνουν το 67ο Δημοτικό χάριν δύο Νηπιαγωγείων;


Φωτογραφία αρχείου.


Αντιδράσεις υφίστανται για το πρόβλημα και εντός του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα και αναμένονται  πρωτοβουλίες


Σε αναβρασμό βρίσκονται οι γονείς και η διοίκηση του 67ου Δημοτικού Σχολείου Ζαρουχλεΐκων, ενώ ενδέχεται να ακολουθήσει το κλείσιμο του σχολείου, καθώς παρήλθε άπρακτη η 31 Αυγούστου 2016, τελευταία ημέρα ισχύος της παράτασης που εδόθη.

Κι ενώ οι πληροφορίες φέρουν τον υπ. Παιδείας Νικ. Φίλη να μην γνωρίζει  τα παραπάνω, σε επίσκεψη διαμαρτυρίας αντιπροσωπείας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στον Περιφερειακό Διευθυντή Α΄Βάθμιας Εκπαίδευσης, υπό την Γραμματέα Βάσω Κουνέλη,  άλλες πληροφορίες ορίζουν την ερχόμενη Δευτέρα ως καταληκτική ημέρα για την επίλυση του προβλήματος και την παράταση λειτουργίας του σχολείου, που ας σημειωθεί δεν τόλμησαν να κλείσουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Άλλες πληροφορίες φέρουν τον Δήμο Πατρέων να βρίσκεται σε συνεννόηση για την μεταφορά δύο νηπιαγωγείων στον εν λόγω  χώρο μετά τη κατάργηση του 67ου Δημοτικού Σχολείου.
Πάντως αντιδράσεις υφίστανται για το πρόβλημα και εντός του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα και αναμένονται  πρωτοβουλίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: