ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Η κίτρινη Ζougla στον Αρχαιολογικό χώρο των Δελφών!

Φωτογραφία αρχείου απόν Αρχαιολογικό χώρο των Δελφών.

Ποιοι έχουν ωφέλη από το να μην αναδειχθεί σε  "Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021" Δήμος της ομώνυμης περιοχής, που καταγγέλλει ο Δήμαρχος της πόλης, Θανάσης Παναγιωτόπουλος;

Ο Δήμαρχος Δελφών.
"Μια ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον του Δήμου Δελφών εκτυλίσσεται την τελευταία εβδομάδα, μέσω της γνωστής ιστοσελίδας www.zougla.gr, η οποία μας έκανε την τιμή να ασχοληθεί μαζί μας τρεις (!!!) φορές σε λίγες μόλις μέρες" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος της πόλης, Θανάσης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος σχολιάζει τις τελευταίες αναρτήσεις του εν λόγω ιστοτόπου, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για "παραπλανητικά" δημοσιεύματα.

Ο Δήμαρχος καταγγέλλει πως, η "επιχείρηση δυσφήμισης" γίνεται εκ των έσω (εννοεί δημοτικούς συμβούλους των Δελφών) και επισημαίνει ότι, η πραγματική ζημιά γίνεται στην εικόνα της περιοχής "και όχι της Δημοτικής Αρχής".

Η ανακοίνωση του Δημάρχου

«Μια ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον του Δήμου Δελφών εκτυλίσσεται την τελευταία εβδομάδα, μέσω της γνωστής ιστοσελίδας www.zougla.gr, η οποία μας έκανε την τιμή να ασχοληθεί μαζί μας τρεις (!!!) φορές σε λίγες μόλις μέρες.


Η δημοσιογραφική πέννα τεκμαίρεται εξ αντικειμένου ως αδέσμευτη, πλην όμως αναζητείται ο τοπικός ενορχηστρωτής…

Ας αναρωτηθούν όμως οι εμπνευστές της επιχείρησης δυσφήμισης, αν πλήττουν τελικά τη δημοτική αρχή ή τον ίδιο το Δήμο Δελφών και την εικόνα της περιοχής μας εν γένει (αν τους ενδιαφέρει βέβαια αυτό…).

Μεγεθύνοντας υπέρμετρα προβλήματα (που προφανώς υπάρχουν, αλλά σε πολύ μικρότερη από την προβαλλόμενη κλίμακα…) και αποστέλλοντάς τα απευθείας σε αθηναϊκές ιστοσελίδες με συγκεκριμένο περιεχόμενο (και με εκ προοιμίου δεδομένο τον τρόπο ανάδειξής τους…). 

Πολύ περισσότερο μάλιστα όταν αυτό πραγματοποιείται από δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι ενεργούν κατά τον τρόπο αυτόν χωρίς προηγουμένως να ενημερώσουν για τις «αυτοψίες» τους και τα αποτελέσματα αυτών το Δημοτικό μας Συμβούλιο ή τη δημοτική μας αρχή, όπως έχουν υποχρέωση να πράξουν κατά την κρατούσα πολιτική δεοντολογία (εφόσον ενδιαφέρονται για το καλό του Δήμου και όχι για τη δημιουργία εντυπώσεων…). 

Κι όταν μάλιστα επίκειται σε λίγες μέρες η αρχική κρίση (προκριματική φάση) για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021. Προφανώς δεν είναι σύμπτωση! Όπως σύμπτωση δεν είναι και η κοινοποίηση των «καταγγελιών» στον Υπουργό Πολιτισμού.

Εμείς δίνουμε τον δύσκολο αγώνα μας, ο οποίος ήδη αποδίδει σημαντικά οφέλη, παίρνουμε τα ρίσκα μας προς χάριν του τόπου και δεν ακολουθούμε την πεπατημένη και την εκ του ασφαλούς πολιτική δράση. Οι αληθινά ενεργοί πολίτες συμμετέχουν ολόψυχα και διαθέτουν τον εαυτό τους για να στηρίξουν τις σημαντικές πρωτοβουλίες μας στον Πολιτισμό, προσδοκώντας σε μια καταξίωση της περιοχής μας και σε μια υγιή αναπτυξιακή προσπάθεια.

Όποιος δε μπορεί ή δε θέλει να βοηθήσει, τουλάχιστον ας μην υπονομεύει.

Επί της ουσίας των καταγγελλομένων, σαφέστατα υπάρχει απόπειρα παραπλάνησης. Ούτε στον Αρχαιολογικό Χώρο Δελφών εντοπίζεται το πρόβλημα, ούτε καν πλέον (μετά τις παρεμβάσεις μας) στο αρχαίο μονοπάτι Κίρρας – Δελφών. Εμείς είμαστε περήφανοι για τη βελτίωση που έχουμε επιφέρει στο προβληματικό αυτό κομμάτι της αποχέτευσης των Δελφών, παρά τις ελάχιστες δυνάμεις που διαθέτουμε. Για να επιλυθεί οριστικά το πρόβλημα απαιτείται μεγάλο έργο. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν στους συμπολίτες μας με ανακοίνωση της αρμόδιας Διεύθυνσης Περιβάλλοντος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: