ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

"Κάποιοι θέλουν να υπονομεύσουν την κυβέρνηση"

Προσπάθεια υπονόμευσης της κυβέρνησης και αλλαγής του καθεστώτος των πραγμάτων διαβλέπει ο Φ. Κουβέλης μέσα από την αξιοποίηση εκ μέρους ορισμένων των κινητοποιήσεων των αγροτών: "Όλες οι απεργιακές κινητοποιήσεις έχουν πολιτικό στόχο και όσοι κινητοποιούνται αυτό επιθυμούν, να αλλάξει η πολιτική που τους αφορά. Όμως, ανεξάρτητα από αυτό, υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να υπονομεύσουν την κυβέρνηση και να αλλάξουν το καθεστώς των πολιτικών πραγμάτων" δήλωσε (ΣΚΑΪ).

Επανέλαβε, μεταξύ άλλων, τη θέση του σχετικά με την πολιτική που πρέπει να ακολουθηθεί, ότι "θα πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας ότι το πλαίσιο είναι συγκεκριμένο και σκληρό και ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να εξασφαλίσει τα αντίρροπα". Μίλησε επίσης για διαμόρφωση ενός διπολισμού -όχι δικομματικού- μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων που είναι "αγκιστρωμένες σε νεοφιλελεύθερη πολιτική, διανθισμένη με θολό μεταρρυθμισμό" και των δυνάμεων "που επιλέγουν να συστρατεύονται στην προοδευτική πορεία της χώρας". "Σ' αυτή την πορεία είναι και η δική μας στράτευση" επισήμανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: