ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Πρόταση συνεύρεσης ΠΑΜΕ και ΠΑΣΚΕ από Πάτρα;


Η πρόεδρος του ΕΚΠ (φωτογραφία) έκανε πρόταση στον Δήμαρχο Πατρέων!


Του το «έχωσε» του δημάρχου Πελετίδη, κατά την συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου Πατρέων, στο Δημ. Θέατρο Πατρών, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚοκρατούμενου Εργατοϋπαλληλικού Κεντρου Πατρών Σταυρούλα Νικολάου, κάνοντας άνοιγμα προς την πλευρά του ΠΑΜΕ.
Κατά την αρχή του χαιρετισμού της, από μικροφώνου ξεκαθάρισε ότι η παρουσία της και δι’ αυτής του ΕΚΠ, ελπίζει πως θα τύχει ανταποδοτικής σημασίας από τον «κόκκινο» δήμαρχο Πελετίδη, που κάθε φορά όπου κηρύσσεται απεργιακή κινητοποίηση, μετέχει ο δήμαρχος Πατρέων στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, αντί του ΕΚΠ, το οποίο «είναι το σπίτι του εργάτη», όπως τόνισε με σημασία η πράσινη Πρόεδρος! 
Ελπίζουμε κύριε Δήμαρχε, να σας βλέπουμε στις πορείες του ΕΚΠ να τίθεστε επικεφαλής του Εργατικού Κέντρου, που είναι το σπίτι του εργάτη, τον προσκάλεσε!
Πρόταση συνεύρεσης; Συνέβη πριν κάποια χρόνια σε επίπεδο ΓΣΕΕ με τον Μήτσο Κωστόπουλο, του ΚΚΕ, να αναλαμβάνει τη θέση του Γραμματέα της ΓΣΕΕ, υπό τον πρόεδρο της ΠΑΣΚΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: