ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Νίκος Μούσιος: Δεν θα επιτρέψουμε στην ολιγαρχία να κάνει την Ελλάδα του ΄16 Χιλή του ΄73

Να μη περάσουν οι εκβιασμοί των δανειστών και των ντόπιων υποταχτικών τους, ζήτησε το μέλος του ΕΚ Πατρών Νίκος Μούσιος, εκλεγμένος με την αριστερή παράταξη ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ.


Ιερή συμμαχία

υπέρ του ΝΑΙ

Ο ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΔΟΣΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ, Ο ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΧΥΔΑΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΑΝ 40ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ

Να μη περάσουν οι εκβιασμοί των δανειστών και των ντόπιων υποταχτικών τους, ζήτησε το μέλος του ΕΚ Πατρών Νίκος Μούσιος, εκλεγμένος με την αριστερή παράταξη ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Και με τον αγώνα μας να μην επιτρέψουμε στην ολιγαρχία να κάνει την Ελλάδα του 16 Χιλή του ΄73, είπε.
Αναλυτικότερα στο λόγο του που ξεχώρησε, ο Νίκος Μούσιος τόνισε: 
«Συνάδελφοι κ συναδέλφισσες καλωσορίζουμε κι αυτούς που σήμερα μάθανε που είναι το εργατικό κέντρο, αυτούς που χρόνια τώρα δεν ξέρουν τι θα πει δρόμος και  αγώνας.
Κανείς εργαζόμενος, κανείς αγρότης, κανείς επιστήμονας κανείς επαγγελματίας  δεν δικαιούται σήμερα να βλέπει το δέντρο δηλαδή το δικό του ασφαλιστικό ταμείο και να χάνει το δάσος δηλαδή το δημόσιο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης για τη κοινωνία της εργασίας.
Κανείς ούτε στα μπλόκα, ούτε στις απεργίες, ούτε στις κυριλέ διαδηλώσεις δεν μπορεί να ξεχνάει τους 1.200.000ανέργους-ανασφάλιστους, τους μισοασφαλισμένους των 300ευρώ,τη μαύρη και αδήλωτη εργασία στον επισιτισμό τουρισμό, τους εργάτες γης που δουλεύουν στην αγροτική παραγωγή σε συνθήκες Μανωλάδας ανασφάλιστοι, κακοπληρωμένοι και πυροβολημένους από τις καραμπίνες των  τσιφλικάδων.
Ο συντεχνιασμός και η πλειοδοσία αιτημάτων, ο παραμορφωτικός φακός και η χυδαία προπαγάνδα των ΜΜΕ απέναντι στις προτάσεις για το ασφαλιστικό που περιλαμβάνουν
- το ενιαίο ταμείο ασφάλισης και τον ενιαίο τρόπο υπολογισμού της σύνταξης-τη μη μείωση των συντάξεων
- το εργόσημο για τους εργάτες γης
-τη δικαιότερη αναδιανομή υπέρ των αδυνάτων  -για τη μη μείωση των συντάξεων  για 12η φορά -για τη εθνική σύνταξη δεν μπορούν να κρύψουν τη προσπάθεια αναγέννησης της «ιερής συμμαχίας του ΝΑΙ» που ήταν και είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία υπέρ των συμφερόντων των δανειστών και των ντόπιων υποτακτικών τους που λήστεψαν 40χρόνια τώρα τα ταμεία και ρήμαξαν τη χώρα .
Η μετατροπή της κοινωνικής ασφάλισης από κοινωνικό δικαίωμα για όλους σε ατομική υπόθεση ή συντεχνιακή ομαδοποίηση ευγενών και τσιφλικάδων είναι βαθιά συντηρητική και μαυραγορίτικη αντίληψη που διευκολύνει τα σχέδια του κεφαλαίου, της τρόικας εσωτερικού και εξωτερικού.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο Μητσοτάκης ο Β ο εργατοκτόνος ξόρκισε το ταξικό πρόσημο κάθε μέτρου για το ασφαλιστικό και κόβοντας το νήμα πρότεινε ιδιωτική ασφάλιση!!!σημαίνοντας προσκλητήριο στο μαύρο μέτωπο για να μπει τέρμα στο ταξικό μίσος ως άλλος Λάσκαρης που καταργούσε τη πάλη των τάξεων!
Συνάδελφοι τα ψέματα τελειώνουν για όλους γιατί το ασφαλιστικό είναι τέτοιο ζήτημα που σε αναγκάζει να διαλέξεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις.
Συνεχίζουμε λοιπόν τον αγώνα μας με μεγαλύτερο πείσμα
Για να μη περάσουν οι εκβιασμοί των δανειστών και των ντόπιων υποταχτικών τους
Για δημόσια κοινωνική ασφάλιση για όλους
Για ελεύθερη πρόσβαση στην υγεία και τη περίθαλψη όλων των ανέργων
Για να μη γίνει καμιά επιπλέον μείωση στις συντάξεις
Για κατάργηση της μαύρης και ανασφάλιστης εργασίας
Με τον αγώνα δεν θα επιτρέψουμε στην ολιγαρχία να κάνει την Ελλάδα του ΄16    Χιλή του ΄73.
ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: