ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Φόρεσε τα προλεταριακά του ο προλετάριος Γ. Πατούλης

Από την φτωχική δεξίωση στο Πόρτο Καράς, μετά το συνέδριο της ΚΕΔΕ, ο προλετάριος Γ. Πατούλης μετά της συζύγου!


Η καραδεξιά, που βούλιαξε τους Δήμους τώρα στο πρόσωπο του Γ. Πατούλη εξανίσταται και στηρίζει τους Αγρότες που η ίδια άφησε στο έλεος  των κερδοσκόπων!



Η καραδεξιά, που βούλιαξε τους Δήμους με τη στέρηση πορών και την επιβολή των μνημονίων, που χωρίς κρίση δέχτηκε από το μέτωπο της ευρωπαϊκής αντίδρασης, τώρα στο πρόσωπο του Γ. Πατούλη εξανίσταται στηρίζει τους Αγροτες που η ίδια άφησε στο έλεος  των κερδοσκόπων με έναν ΟΓΑ που απορροφά το 85% των εξόδων του από τον Έλληνα φορολογούμενο

Και ζήτησε την άμεση απόσυρση των κυβερνητικών προτάσεων για την αναμόρφωση του Ασφαλιστικού, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Αγροτικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ, η οποία συνήλθε εκτάκτως, σήμερα, υπό την προεδρία του.

Προηγουμένως ο Γ. Πατούλης, άφησε τα χρυσά πόμολα από το Παλάτι που διαμένει, φόρεσε τα προλεταριακά του ρούχα και έκανε κατάληψη στο Γραφείο του ΓΓ του Υπουργού Εργασίας Κατρούγκλου με σύνθημα "Εμπρος Προλετάριοι όλης της Ελλάδας ενωθείτε" μηδέ εξαιρουμένων και αυτών του κινήματος της γραβάτας, των εργαζομένων στα Ιατρικά Κέντρα και λοιπούς προλεταριακούς χώρους!

Ο Γ. Πατούλης επισήμανε την ανάγκη να ξεκινήσει ένας ουσιαστικός διάλογος από το μηδέν, στη βάση αναλογιστικών μελετών, προκειμένου να δοθεί μια βιώσιμη και μακροπρόθεσμη λύση και χαρακτήρισε απαράδεκτη την αποδυνάμωση του πρωτογενούς τομέα ο οποίος, όπως ανέφερε, είναι αναγκαίος πυλώνας για την ανάπτυξη της χώρας, τον οποίο τομέα τώρα ανακάλυψε.

Παράλληλα, δήλωσε τη στήριξη της ΚΕΔΕ στα αιτήματα των αγροτών και ανακοίνωσε πως θα οριστούν άμεσα τέσσερα κλιμάκια με στελέχη της Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού όπου θα βρίσκονται στα μπλόκα των αγροτών κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων τους.

Επιπρόσθετα, τόνισε πως, θα κληθούν άμεσα όλες οι Π.Ε.Δ. προκειμένου να συνεδριάσουν εκτάκτως και να πάρουν απόφαση στήριξης του αγροτικού κόσμου, στη βάση του ψηφίσματος της Κ.Ε.Δ.Ε.
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κατά τη συνεδρίαση τόνισε μεταξύ άλλων:

«Θα συμμετάσχουμε στο κοινό μέτωπο που έχει διαμορφωθεί από τους αγρότες αλλά και εκπροσώπους του επιστημονικού κόσμου προκειμένου να ανατραπούν οι ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δηλώνει παρών και θα είναι σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: