ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Βόμβα στην αυλή της ΛΑΕ από τον κυρ Παναγιώτη!

---000_vouli-630_3"Με το δίκιο του ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε, στη δευτερολογία του, την ευγνωμοσύνη του στον Κυριάκο Μητσοτάκη"

Κυριολεκτικά βόμβα έριξε ο κυρΠαν. Λαφαζάνης στην αυλή της ΛΑΕ με αυτά που γράφει σήμερα στο κύριο θέμα του, το πόρταλ Iskra που διαχειρίζεται η ηγεσία της ΛΑΕ. Ούτε λίγο, μήτε πολύ χαρακτήρισε ως πολιτικά ελλιποβαρή και υπερνεοφιλελευθερο τον Κούλη της ΝΔ, ενώ ασυλλόγιστα δικαίωσε την τακτική του Αλ. Τσίπρα, για τον οποίο γράφει ότι δικαιώθηκε κατά την αντιπαράθεσή του με τον νεότευκτο αρχηγό της ΝΔ. "Γλώττα λανθάνουσα αλήθεια λέει"!



Αναλυτικότερα γράφει:

"Ο κ. Μητσοτάκης κατάφερε να εξοργίσει ακόμη και τμήμα των συντηρητικών πολιτών όταν υπερασπίστηκε τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος (δηλαδή, τον ακρωτηριασμό με προοπτική κατάργησης) των επικουρικών συντάξεων και πρότεινε την κρατική ληστεία των αγροτών με συμψηφισμό επιδοτήσεων-οφειλών, την ακύρωση των γλίσχρων αυξήσεων μισθών δημοσίων υπαλλήλων, περαιτέρω απολύσεις και περικοπές δαπανών στο δημόσιο. Με το δίκιο του ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε, στη δευτερολογία του, την ευγνωμοσύνη του στον Κυριάκο Μητσοτάκη για μια τέτοιου είδους, αυτοχειριαστικά νεοφιλελεύθερη “αντιπολίτευση” που του επιτρέπει να επικαλείται στους ψηφοφόρους του τον γνώριμο μπαμπούλα της ρεβανσιστικής Δεξιάς".

Και ακόμη, επιδίδεται σε αφορισμούς και αντιπολίτευση άνευ αντικειμένου, παραβιάζοντας ανοικτές θύρες, όταν αναφέρεται σε ανυπαρξία κειμένου από την κυβέρνηση, που δεν έχει καταθέσει καν νομοσχέδιο στη Βουλή. Αυτά όταν είναι γνωστό, ότι συνεχίζεται ο διάλογος με τις ενδιαφερόμενες τάξεις, πέραν των κινητοποιήσεων και ασχέτως το που θα καταλήξουν, αν και είναι γνωστό τι γίνεται κάθε φορά σε παρόμοιες περιπτώσεις.

"Αν υπήρχαν κάποιοι που περίμεναν να γίνουν κατά τι σοφότεροι για το ασφαλιστικό και να στραγγίξουν σταγόνες αισιοδοξίας για την αντιμετώπιση του εκρηκτικού, κοινωνικού προβλήματος από τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, θα πρέπει να απογοητεύτηκαν οικτρά. Όσοι ήταν αρκετά (θα λέγαμε, μαζοχιστικά) υπομονετικοί για να ξενυχτήσουν στις μικρές τους οθόνες, παρακολούθησαν μια συζήτηση άνευ χειροπιαστού αντικειμένου, αφού η κυβέρνηση δεν έχει καταθέσει καν νομοσχέδιο στη Βουλή".

Κακέκτυπο του Ανδρέα Παπανδρέου

"Όπως συμβαίνει κατά κανόνα στον κινηματογράφο, τα “νούμερο δύο” απογοητεύουν όσους είχαν γοητευθεί από την αρχική υπερπαραγωγή. Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε ως κακέκτυπο του Ανδρέα Παπανδρέου, δημαγωγώντας με πυροτεχνήματα κοινωνικής ευαισθησίας τη στιγμή που η πολιτική του προκαλεί στις εργαζόμενες τάξεις αισθήματα που κυμαίνονται ανάμεσα στην οργή και την απελπισία. Απέναντί του είχε την τύχη να έχει έναν Κυριάκο Μητσοτάκη όχι απλώς κακέκτυπο, αλλά αδύναμη σκιά του πατέρα του, πολιτικά ελλιποβαρή, μέσα στις τεχνοκρατικές πιρουέτες και τις αγγλικουρίες του, που απλώς τόνιζαν με τον πιο έντονο τρόπο το προφίλ του πορφυρογέννητου εκπροσώπου των ελληνικών ελίτ και της ξένης επιτροπείας.

Γέλασαν τα χείλη κάθε πικραμένου όταν ο νέος αρχηγός της ΝΔ ισχυρίστηκε στα σοβαρά ότι το ασφαλιστικό ήταν βιώσιμο μέχρι το... 2060 όταν ανέλαβε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ότι όλα τα προβλήματα οφείλονται στο δημοψήφισμα του περασμένου καλοκαιριού''. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: