ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Ζαπατίστας και Λεβέντης, με τους Βαρώνους των ΜΜΕ;


ΠΕΣΤΑ πρόεδρα!! Οι αλήτες του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να χτυπήσουν φτωχόπαιδα όπως ο Αλαφούζος!

 

Βαποράκι του Αλαφούζου ο Λεβέντης!! Έριξε την μάσκα ο κλόουν της διαπλοκής

Καταπληκτικό το σχόλιο του πατραϊκού Patratora.gr, για την στάση που θα κρατήσει ο... Λεβέντης στη Βουλή κατά την ενδεχόμενη συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες, που σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Βουλής θα γίνει την Παρασκευή και ίσως νωρίτερα εάν προκύψει συναίνεση των κομμάτων! Το ερώτημα είναι εάν συμβιβάζονται οι ιδιότητες του Ζαπατίστας και του Λεβέντη, με τους Βαρώνους των ΜΜΕ!

Γράφει σε σχετική του ανάρτηση:

«…ΦΤΩΧΟΠΑΙΔΟ» ο Αλαφούζος, σύμφωνα με τον Λεβέντη!

«Είναι δυνατόν να κλείσετε κανάλια όπως ο ΣΚΑΪ» αναφώνησε οργισμένος ο Βασίλης Λεβέντης… «Επειδή δεν πληρώνουν»; Συμπλήρωσε. «Δηλαδή μόνο τους λεφτάδες υπολογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ»;;;
 

ΠΕΣΤΑ πρόεδρα!! Οι αλήτες του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να χτυπήσουν φτωχόπαιδα όπως ο Αλαφούζος!! Έχουν το θράσος να ζητάνε λεφτά για τις άδειες! Τσάμπα όλα στα φτωχόπαιδα τους καναλάρχες, όπως προστάζει ο Ζαπατίστας Βασίλης Λεβέντης…

Όλα αυτά που; Στην συζήτηση για το ασφαλιστικό. Ο Λεβέντης φυσικά ενδιαφέρεται για την ασφάλεια των Αλαφουζαίων…


Να σε χαίρονται οι... ουραγκοτάγκοι που μετά από αυτό θα σε ξαναψηφίσουν.


Στην Ολομέλεια της Βουλής ο... κόμπος των τηλεοπτικών αδειών!

Στο μεταξύ, την Ολομέλεια της Βουλής μεταφέρεται η αρμοδιότητα του υπουργού Επικρατείας, για τον καθορισμό του αριθμού των τηλεοπτικών αδειών. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης διευκρίνισε ότι αυτό θα προβλέπεται στην τροπολογία που αναμένεται να συζητηθεί και να ψηφιστεί την ερχόμενη Παρασκευή.
Σε συζήτηση που είχε με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τη κοπή της πίτας, ο κ. Βούτσης ανέφερε ότι πιθανόν στο κείμενο της τροπολογίας να μην προσδιορίζεται ο ακριβής αριθμός των τηλεοπτικών αδειών προσθέτοντας ότι προφανώς αυτός θα προκύψει μέσα από τη συζήτηση που θα διεξαχθεί μεταξύ των κομμάτων.

Παράλληλα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, αν υπάρχει βούληση και από τα άλλα κόμματα, να γίνει ο σχετικός διάλογος σε μια προσπάθεια συναινετικής λύσης πριν την Παρασκευή, προσθέτοντας ωστόσο ότι, σε κάθε περίπτωση οι συζητήσεις θα γίνουν όποιο και να είναι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας επί της τροπολογίας αμέσως μετά.

Ακόμη, ο πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την άποψη ότι με την κίνηση αυτή της κυβέρνησης να αποφασίσει η Βουλή για τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών, θα «απελευθερωθούν και τα κόμματα της αντιπολίτευσης από πιέσεις που τυχόν τους ασκούνται».


Δεν υπάρχουν σχόλια: