ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Με επιτυχία η εορτή της πίτας του ΦΑΕΘΩΝ



Ο πάτερ Απόστολος Ζαφείρης ενώ κόβει την πίτα του ΦΑΕΘΩΝ, που ευλόγησε.


Παρουσία του «Ημερολογίου του Δρομέα» και βραβεύσεις είκοσι τεσσάρων μελών της Λέσχης το Σάββατο 30-1-2016


Κατά την ευλογία.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της λέσχης Δρομέων, Βαδιστών, Περιπατητών Ο ΦΑΕΘΩΝ, για την παρουσίαση του «Ημερολογίου του Δρομέα»  και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Στην κατάμεστη κόσμου αίθουσα του ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδας παρέστησαν αθλούμενοι όλων των ηλικιών και συμμετείχαν σε μία εκδήλωση που ξεκίνησε εμπλουτισμένη από βίντεο που περνούσε το μήνυμα μόνος μπορείς αλλά όλοι μαζί φθάνουμε μακριά.

Παρουσιάζοντας το Ημερολόγιο, ο συντονιστής της Λέσχης το χαρακτήρισε «σήμαντρο Ιστορικής Μνήμης» καθώς σε αυτό αναφέρονται μεγάλες ιστορικές  στιγμές, που τονίζονται με την παρουσία των δρομέων και περιπατητών του ΦΑΕΘΩΝ. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τις 24 βραβεύσεις Δρομέων του ΦΑΕΘΩΝ

Ακολούθησε η παρουσία του απολογισμού της λέσχης για το 2015 και ο σχεδιασμός για το 2016. Στην συνέχεια έγιναν βραβεύσεις δρομέων των 5 και 10 χιλιομ., όπως και των μαραθωνοδρόμων, που μετείχαν στον 35ο Διεθνή Μαραθώνιο Αθήνας.

Και η θερμή εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ευλογία και κοπή της πίτας από τον πατέρα Απόστολο.

Παρών έδωσε στην εκδήλωση ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σπαρτινός, η πρώην βουλευτής Μαρία Κυριακοπούλου, όπως και οι: Κώστας Κοντής νέος πρόεδρος του ΠΕΑΚ, Τάκης Τσιβγινίδης του ΟΛΠΑ, Τάκης Πετρόπουλος σύμβουλος δημάρχου. Ο Γιώργος Καλλίνικος από την ΟΙ.ΚΙ. Πάτρας, ο Σπύρος Πολίτης από τον ΠΟΠ, η Ουρανία Μπίρμπα δημοτικός σύμβουλος Πατρέων της παράταξης ΡΑΠ, η Ελένη Παναγιωτόπουλου πρόεδρος του ΣΔΥΠ, ο Δημ. Σπηλιωτόπουλος από τη ΖΕΥΞΗ, ο εκπρόσωπος των Κυπρίων Ανδρέας Πολυβίου, ο πρώην πρόεδρος του ΣΔΥΠ και εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Συλλόγου Φίλων Δασυλλίου Άνω Πόλης Βασίλης Παπαδόπουλος, εκπρόσωποι του ΣΕΒΑΣ, ο δημοσιογράφος Παναγ. Θεοδωρακόπουλος κ.α.π.

Ακόμη στην εκδήλωση παρέστη ο συντονιστής της ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Μιχ. Σιδηρόπουλος με το Μέλος της ΝΕ Γιάννη Γκόβα. Τέλος ο βουλευτής Αχαΐας του Ποταμιού, Ιάσων Φωτήλας, απέστειλε χαιρετισμό.   



 



















Δεν υπάρχουν σχόλια: