ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Δημοσιογραφία της ντροπής κατά του Α. Καραγιουσούφ

Ο μουσουλμάνος βουλευτής Αϊχάν Καραγιουσούφ, που δέχθηκε την επίθεση τραμπούκου ελληναρά(!).


Τραμπούκος ελληναράς(!) με την ανοχή αγροτών χτύπησε τον Αϊχάν Καραγιουσούφ, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες!

 
Αυτό το δημοσίευμα με τον παραπάνω τίπλο, που αναρτήθηκε στο Istologio G. Mosxou, στις 25 Ιανουαρίου, έκανε το γύρω του Διαδικτύου. Διαβάστε το:

"Προβοκάτσια σε βάρος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εξελίχθηκε σήμερα στην Ροδόπη, με θύμα τον μουσουλμάνο βουλευτή Αϊχάν Καραγιουσούφ, και θύτες ομάδα αγροτών, εκ των οποίων ένας ελληναράς(!) χειροδίκησε εναντίον του.

Το περιστατικό εξελίχθηκε σε μια ταβέρνα, στην περιοχή Ανθοχώρι, όπου και βρέθηκε ο βουλευτής με φίλους. Οι αγρότες ενημερώθηκαν για την έξοδο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Α. Καραγιουσούφ και έσπευσαν στο σημείο, για να του μιλήσουν.

Οι αγρότες τον προειδοποίησαν, πως αν ψηφίσει το νομοσχέδιο θα είναι ανεπιθύμητος για τους κατοίκους.

Ο βουλευτής ωστόσο, προσπάθησε ήρεμα να τους απομακρύνει αλλά ένας εκ των αγροτών, με ρατσιστικές εκφράσεις για το θρήσκευμα του βουλευτή, χτύπησε  τον βουλευτή στο πρόσωπο και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες… Ο τραμπούκος ελληναράς(!) μετά την προβοκατόρικη ενέργειά του εξαφανίστηκε!".
 
Και η απάντηση του θιγόμενου βουλευτή
 
Τα παραπάνω κάποια διαδικτυακά μέσα τα παραποίησαν, τα αντέστρεψαν και τα γύρισαν εις βάρος του βουλευτή, την ημέρα, που ο υπουργός Βαγγ. Αποστόλου επισκέφθηκε την πόλη. Κι ενώ ήταν απών ο βουλευτής λογω κοινοβουλευτικού έργου στην Αθήνα, οι... Πουαρό της βλαχοδημοσιογραφίας βρήκαν την αιτία. Λόγω ξυλοδαρμού του, έγραψαν!

Να και η απάντηση του βουλευτή: "Είμαστε μικρή κοινωνία και γνωριζόμαστε όλοι. Δεν φοβόμαστε, προχωράμε".

Αυτά για να κατανοήσουμε πως διαμορφώνουν την εικόνα των πολιτικών αντιπάλων κάποια ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: