ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Δ. Μόσχος: Πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους

Η επίμαχη κεραία της κινητής τηλεφωνίας στα Ζαρουχλέικα, 100 μέτρα από δύο δημοτικά σχολεία και παιδική χαρά. 


 
"Τα παιδιά μας θέλουν απαντήσεις και δεσμεύσεις για τα χρόνια και πάγια προβλήματα του πολύπαθου 67ου Δημοτικού Σχολείου" τόνισε στην ομιλία του για την κοπή της πίτας

Την Παρασκευή 29/1/2016 στις 11π.μ. έκοψε την πρωτοχρονι,άτικη πίτα του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 67ου Δημοτικού σχολείου Πατρών παρέα με παιδιά,γονείς και δασκάλους.

"Ευχόμαστε και του χρόνου να είμαστε εδώ,αλλά μόνο με ευχές δεν γίνεται τίποτα για την ύπαρξη του σχολείου μας" προϊδέασε τους παρισταμένους ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Μόσχος. Ο οποίος μπαίνοντας στην ουσία του προβλήματος, ενημέρωσε ότι:
 
"Ο Σύλλογος ξεκινά για ακόμα μία φορά επαφές και συναντήσεις με το Υπουργείο Παιδείας, τρην Περιφέρεια Δυττ. Ελλάδας, την Δημοτική αρχή Πατρέων και με τα διοικητικά όργανα της Πρωτοβάθμιας Διεύθυνσης.
 
"Τα παιδιά μας θέλουν απαντήσεις και δεσμεύσεις για τα χρόνια και πάγια προβλήματα του πολύπαθου 67ου Δημοτικού Σχολείου", που επί αρκετό καιρό στεγάζεται σε αίθουσες προκάτ, κατασκευασμένες από τον καρκινογόνο αμίαντο, ενώ λίγα μέτρα πιο πέρα εκπέμπει άλλον καρκίνο κεραία κινητής τηλεφωνίας, χωρίς να υπάρξει αντίδραση από το δήμο Πατρέων ή την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας . 
 
Και τόνισε: "Πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους" και κατέληξε στέλνοντας ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.  Έκλεισε δε την ομιλία του με την ευχή: "Καλή χρονιά σε όλους"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: