ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Ο κυρΠαναγιώτης βρήκε ντήλερ στο Megaλο κανάλι

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ, ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ: http://www.megatv.com/anatropi/default.asp?catid=26404&subid=2&pubid=35562288#.VqouHatCaBA.facebook



Κύριοι της ΛΑΕ, "να τον χαίρεστε, τον κυρ Παναγιώτη σας, αφού εδέχθη την επιδαψίλευση τιμών (αφθόνων στην Δημοτική) εκ μέρους του άρτι αφιχθέντος στην προλεταριακή ομήγυρη σντρόφου Ντερμπεντέρη"



Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ

Παράδοση μαθημάτων του Συντακτικού της ελληνικής πολιτικής Γραμματικής περιείχε χθες, το πρόγραμμα του Mega, την πρώτη πρωινή ώρα προς το ξημέρωμα της Τετάρτης απόν κυρ Παναγιώτη Λαφαζάνη, που μας έμαθε να κλίνουμε  σε όλες τις κλίσεις το επίθετο ο κατηγορούμενος Αλέξης, του κατηγιρουμένου Αλέξη, στην πρώτη δηλάδή και τη δεύτερη τουλάχιστον κλίση, ενώ την τρίτη κλίση, του ουσιαστικού σύντροφος ανέλαβε να την διδάξει ο... άμωμος περί των πολιτικών και δημοσιογραφικών τεχνασμάτων κύριος Ντερμπεντέρης, προφέροντας: Από τον Αλέξη; Τον σύντροφό σας; Και ω του θαύματος εσχίσθη το καταπέτασμα του ναού της πάλλευκης δημοσιογραφίας στο άκουσμά της!

Και ο... ευγενής... μπουκαλοπεταχτής κύριος Ντερμπεντέρης, του οποίου η εκπομπή από κάτι τέτοιες αποκοτιές πήγε στα τάρταρα της Δευτέρας ημέρας της εβδομάδας, υποχρεώνοντάς τον να μεταναστεύσει στην Τρίτη, όλος, γεμάτος, υπεργέμιστος από δημοσιογραφική περιέργια υπέβαλε το Λύδειο ερώτημα "τελικά τι έγινε με το Νομισματοκοπείο", αφού βεβαίως προηγουμένως ο κυρΠαναγιώτης του είχε κάνει "πάσα" το ερώτημα που πρέπει να υποβάλει. Για να μην μένει κατηγορούμενος τελικά ο άνθρωπος! Και από εκεί άρχισε η παράδοση μαθημάτων ελληνικής Γραμματικής περί κατηγορουμένου, περί Τσίπρα Πρωθυπουργού και περί συντρόφου!

Και κολυμπώντας μέσα σε μία ωραία ατ(ι)μόσφαιρα πέρασε η βραδιά, στης τηλεοπτικής "γειτονιάς μου τα παιδιά", κατά το παλιό ελαφρό άσμα!

Αλλά για να μην σας τα λέω και σας κουράζω, δείτε το βίντεο στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση του Mega, σύντροφοι απανταχού των τάσεων και κατανεμημένοι ένθεν κακείθεν των πρανών της Αριστεράς, με την αποστολή εκ μέρους μου των συγχαρητηρίων προς την ΛΑΕ στην οποία εύχομε: 

"Να τον χαίρεστε, τον κυρ Παναγιώτη σας, αφού εδέχθη την επιδαψίλευση τιμών (αφθόνων στην Δημοτική) εκ μέρους του άρτι αφιχθέντος στην προλεταριακή ομήγυρη σντρόφου Ντερμπεντέρη, ο οποίος εξακόντισε κεραυνούς κατά του ταξικού εχθρού Αλέξη Τσίπρα, θέτοντας στην υπηρεσία της ταξικής επανάστασης τα δημοσιογραφικά πυρά του. 

Άλλωστε και η δεξιοκρατούμενη ΕΣΗΕΑ προχθές αναγνώρισε την προσωπική στοχοποίηση που υπέστη ο σύντροφος εν αγώσι Ντερμπεντέρης και άλλοι σύντροφοι της δημοσιογραφικής τηλεκατευθυνόμενης... μπέμπλας! 

Αλλά και προς τους συντρόφους της ημετέρας πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ τονίζω τα παραπάνω, για να λάβουν υπόψιν και για το μέλλον πόσο αναγκαία είναι η ενότητα του χώρου, ιδιαίτερα σήμερα που δοκιμάζεται από όλες τις πλευρές. Μη εξαιρουμένης και από αυτήν του Κυρ Παναγιώτη, ο οποίος σε κάθε άκουσμα της λέξης ΣΥΡΙΖΑ σκούζει σαν την χήρα και βγάζει άφρη εκ του στόματος λόγω λύσσας. 

Υπομομονή και εγκαρτέρηση. Βρεθήκαμε σε δύστηνους καιρούς, αλλά θα το ξεπεράσουμε. Θα διαβούμε τον Ρουβικώνα της αξιολόγησης και όσο η κυβέρνηση θα παράγει νομοθετικό σωστό έργο, τόσο θα ανοίγουν διάπλατες οι θάλασσες της πολιτικής και κοινωνικής ζωής για να τις διαπλεύσει ο λαός μας!

VENSEREMOS!

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ: http://www.megatv.com/anatropi/default.asp?catid=26404&subid=2&pubid=35562288#.VqouHatCaBA.facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: