ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Φλαμπουράρης: Αναγκαία η μεταρρύθμιση ασφαλιστικού

Φλαμπουράρης: Αναγκαία η μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού - Δεν συζητάμε απόσυρση του ν/σ
Για τις κοινωνικές αντιδράσεις που έχει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση, ο Αλ. Φλαμπουράρης ξεκαθαρίζει ότι η κυβέρνηση δεν χρειάζεται την πόλωση.
 

Η κυβέρνηση δεν συζητά την απόσυρση του ασφαλιστικού  λέει στην εφημερίδα «RealNews» ο υπουργός Επικρατείας



Κατηγορηματικός, ότι η κυβέρνηση δεν συζητά την απόσυρση του ασφαλιστικού εμφανίζεται, σε συνέντευξη στην εφημερίδα «RealNews» ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης. «Δεν συζητάμε απόσυρση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό», επισημαίνει και χαρακτηρίζει την ασφαλιστική μεταρρύθμιση «απολύτως αναγκαία και κατεπείγουσα». «Χωρίς αυτή, οι συντάξεις τα επόμενα χρόνια δεν θα μπορούν να πληρωθούν», εξηγεί και προσθέτει: «Η κυβέρνησή μας συζητάει κάθε πρόταση που μπορεί πραγματικά να βελτιώσει τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού».

Για τις κοινωνικές αντιδράσεις που έχει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση, ο Αλ. Φλαμπουράρης ξεκαθαρίζει ότι η κυβέρνηση δεν χρειάζεται την πόλωση και εκφράζει την άποψη ότι η κοινωνία δεν βρίσκεται απέναντι από την κυβέρνηση, γιατί αναγνωρίζει ότι η κυβερνητική πολιτική επιδιώκει «να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, ιδιαίτερα των πιο αδύναμων εισοδηματικά στρωμάτων». 

Ειδικότερα, για τις αντιδράσεις του αγροτικού κόσμου για το ασφαλιστικό, ο υπουργός Επικρατείας εκφράζει την ελπίδα οι δυνάμεις που επιλέγουν την αδιαλλαξία στους κόλπους των αγροτών, να περιθωριοποιηθούν και οι αγρότες να κατανοήσουν ότι το συμφέρον τους είναι με την κοινωνία μαζί τους, να προσέλθουν στο διάλογο.

Για τυχόν διαφωνίες από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό, ο Αλ. Φλαμπουράρης αναφέρει ότι «η παράδοση της έδρας σε περίπτωση διαφωνίας είναι, ούτως ή άλλως, ηθική υποχρέωση του διαφωνούντος. Πολύ περισσότερο, όταν ο διαφωνών έχει εκλεγεί με κομματική επιλογή, με "λίστα"».

Δεν υπάρχουν σχόλια: