ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Τότε που ο κυρΣταύρος έκανε προμόσιον στη ΧΑ

Πως αποφάσισε να βάλει κι αυτός ένα χεράκι μπας και γλυτώσει η Ελλάς από την άνοδο του κουμουνιστο-ληστοσυμμοριτο-ΣΥΡΙΖΑ!
Διότι "ο εχθρός παραμονεύει και τη χώρα υπονομεύει"! 




Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ

Τότε που τα παληκάρια της Χρυσής Αυγής διέτασσαν τους δημοσιογράφους, που είχαν προσέλθει στα γραφεία της ΧΑ για συνέντευξη, με το... στρατιωτικό παράγγελμα "ιγέρθτου" προκειμένου να παρουσιαστούν στον αρχηγό του ελληνικού ναζιστικού κόμματος, καθώς επρόκειτο περί της πρώτης παρουσίας του, μετά την εκλογική επιτυχία του ναζισμού, ο σημερινός αρχηγός του κόμματος "Ποτάμι", δημοσιογράφος και διαχειριστής της εκπομπής "Πρωταγωνιστές", είχε μεγάλη περιέργια πως και έγινε αυτό, αφού δεν είχε ακούσει κάτι για το σπονσονάρισμα του φασιστικού εκτρώματος από κυρίαρχα ΜΜΕ.

Έτσι αποφάσισε να βάλει κι αυτός ένα χεράκι μπας και γλυτώσει η Ελλάς από την άνοδο του κουμουνιστο-ληστοσυμμοριτο-ΣΥΡΙΖΑ!  Είχε φτάσει στο 28% βλέπεται και... "ο οχτρός παραμονεύει και τη χώρα υπονομεύει".
    
Έτσι λοιπόν, με το φαινόμενο Χρυσή Αυγή ασχολήθηκαν οι «Πρωταγωνιστές» του κυρ Σταύρου -που σήμερα δεν ξέρει τίποτα- στην πρώτη τους εκπομπή μετά τις εκλογές, την Κυριακή 13 Μαΐου. 

Ο κυρ Σταύρος Θεοδωράκης προσπαθώντας να κατανοήσει τι πρεσβεύει το κόμμα που έβγαλε 21 έδρες στη Βουλή μπήκε στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής» και... συνομίλησε με τον «Αρχηγό» της, τον Γ.Γ. του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο.  Βλέπεται το παιδί, άβγαλτο ήταν και μόνον κάτι από την "Αγία Οικογένεια" στο Καστρί ήξερε. Που να γνωρίζει από αυτά του... Μιχαλοαποτέτοιου.


Ο ναζισμός, ο Χίτλερ, ο Παπαδόπουλος, οι ξυλοδαρμοί των μεταναστών και βεβαίως το περιβόητο "εγέρθητι" στους δημοσιογράφους είναι κάποια από τα ερωτήματα που προσπάθησαν να απαντήσουν οι «Πρωταγωνιστές».


Ε, έτσι για να ενημερωθεί και ο κόσμος, που δεν γνώριζε τι κουμούδια κρύβονταν πίσω από τις ορδές του αρχηγού! 

Και κάπως έτσι αρκετοί άλλοι στα μεγάλα ΜΜΕ και ο Θέμος στο "Πρώτο... Ψέμα",  μας έπεισε ότι οι γρηούλες νιώθους ασφαλείς να παίρνουν την σύνταξή τους από το ΑΤΜ, μην τους την πάρει ο κακός ο... Αρβανός αφού πίσω της παραμονεύει, αλλά τη χώρα δεν... υπονομεύει ο νεοναζί προστάτης!

Βέβαια λίγη σημασία έχει ότι το ρεπορτάζ ήταν στημένο από το Θέμο και τα... παιδιά του, που ταυτόχρονα έκαναν ρεπορτάζ για τον γάμο του Κασιδιάρη του μαλαμί για να αγιοποιήσουν τη ΧΑ.

Παρομοίως λοιπόν, αυτός που φύλαγε τη γρηούλα για να σηκώσει το μισθό της από το ΑΤΜ ήταν άνθρωπος της ΧΑ και η γρηούλα ήταν συγενής του, που έβαλε και αυτή ένα χεράκι, διότι είπαμε.

"Ο εχθρός παραμονεύει και τη χώρα υπονομεύει"! 

Ρεπορτάζ και φιλοφρονήσεις προς τους εντιμώτατους κυρίους της ΧΑ είχαμε πλείστα στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, στο όνομα πάντα του πλουραλισμού, τον οποίο ξεχνούσαν όταν επρόκειτο για κόμμα της αριστεράς, ανεξαρτήτως ονομασίας!

Και για να αισθανθείτε πόσο συνεισέφερε  ο "κυρ Σταύρος και κυρ Σταύρος και αφέντης Τσουτσουλομύτης" δείτε το βίντεο που κυκλοφορεί στο Γιουτιούμπ: https://www.youtube.com/



Και κάτι ακόμη από την ανάρτηση στο διαδίκτυο: Πρωταγωνιστές - Χρυσή Αυγή: Στην κορυφή του Τwitter η εκπομπή. Πολύ καλά πήγε στην μάχη της χθεσινής τηλεθέασης η εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη ''Πρωταγωνιστές'', γύρω από την Χρυσή Αυγή με καλεσμένο τον Ν. Μιχαλολιάκο. Όπως ήταν επόμενο η εκπομπή πρωταγωνίστησε και στο Twitter και τα social media καθώς το hashtag #protagonistes βρέθηκε στην κορυφή των πιο δημοφιλών θεμάτων συζήτησης.
Τα σχόλια ποικίλα με κάποιους να σημειώνουν ότι η εκπομπή ''ευνόησε τη Χρυσή Αυγή'', άλλους να μιλούν υπέρ και άλλους κατά του κόμματος.


Να και μερικά χαρακτηριστικά σχόλια από το κοινωνικό δίκτυο:

___________
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Istologio G. Mosxou δε δημοσιεύει τα σχόλια που εγράφησαν στο αναρτημένο βίντεο, μόνον και μόνον για λόγους λεκτικής αισθητικής. Αλλίμονο εάν στο όνομα του πλουραλισμού υιοθετήσουμε την αισθητική της ΧΑ!



Δεν υπάρχουν σχόλια: