ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά δημοσιογράφων



Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων θα πραγματοποιήσει  την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015, την Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των δημοσιογράφων.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο «ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ» Αγίου Διονυσίου 36 και Νόρμαν 16 στις 10 το πρωί.

Γονείς και  παιδιά θα παρακολουθήσουν το θεατρικό έργο «Παραμύθια φύτρωσαν στο κήπο».

Το έργο είναι εμπνευσμένο από την παγκόσμια και την ελληνική μυθολογία. Οι ιστορίες των λουλουδιών ξεκινούν όταν η μικρή Βιολέτα παίζει στον κήπο της γιαγιάς της, πειράζει ένα τριαντάφυλλο κι αυτό αρχίζει να κλαίει γιατί πονάει. Πως είναι δυνατόν τα λουλούδια να είναι ζωντανά και να μιλάνε με ανθρώπινη λαλιά; Να έχουν ψυχή και αισθήματα; Η Βιολέτα μαθαίνει ότι τα λουλούδια ήταν κάποτε άνθρωποι και θέλει να ακούσει τις ιστορίες τους. Γιατί κάθε λουλούδι έχει τη δική του ξεχωριστή καταγωγή και το δικό του όνομα.

  Στη συνέχεια θα μοιραστούν δώρα στα παιδιά των συναδέλφων.

 Στην γιορτή είναι καλεσμένοι όλοι οι δημοσιογράφοι των μέσων        ενημέρωσης της Πάτρας, ανεξάρτητα αν είναι ή όχι μέλη της Ενώσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: