ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Λαφαζάνης: Αριστερή επανίδρυση με επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ





N. Χουντής: "Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι παράδειγμα προς αποφυγήν για τις αριστερές δυνάμεις της Ευρώπης" - Συγκέντρωση της ΛΑΕ στον Κεραμεικό, χθες

Την "πολιτική αντεπίθεση" της Λαϊκής Ενότητας με στόχο την αριστερή επανίδρυση και την κλιμάκωση της μετεκλογικής προσπάθειας του κόμματος προανήγγειλε ο Π. Λαφαζάνης χθες από το Cine Κεραμεικός.



Μια συγκέντρωση που ο επικεφαλής της ΛΑΕ χαρακτήρισε ως "νέα αρχή δυναμική αφετηρία, αλλά και διάψευση όσων πίστευαν πως η ΛΑΕ μετά τις εκλογές θα διαλυόταν", κάνοντας λόγο για αυτούς που "λιποτάκτησαν και μας πρόδωσαν και υπογράφουν Μνημόνια".

Σε μια γεμάτη από κόσμο αίθουσα, ο επικεφαλής της ΛΑΕ επιτέθηκε σφοδρά στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλ. Τσίπρα. "Η κυβέρνηση αποφάσισε αυγουστιάτικα τις εκλογές εξπρές για να μην μπορέσει ο λαός να αντιληφθεί στην πράξη το τρίτο Μνημόνιο" υπογράμμισε, ενώ υποστήριξε πως η εκλογική νίκη του "ΣΥΡΙΖΑ του Αλ. Τσίπρα δεν θα οδηγήσει σε μακροημέρευση την κυβέρνηση". "Ο εφιάλτης του Τσίπρα ήταν να επισπεύσει τις εκλογές, ώστε να μην προλάβει η ΛΑΕ να οργανωθεί στοιχειωδώς και να δώσει με στοιχειώδη επάρκεια την εκλογική μάχη". "Είμαστε πολιτικά και ηθικά δικαιωμένοι" υπογράμμισε.

Τους αγώνες κατά των ιδιωτικοποιήσεων, των αγροτών και κατά του ΕΝΦΙΑ αναμένεται να "σηκώσει", μεταξύ άλλων, η ΛΑΕ. Παράλληλα, ο Π. Λαφαζάνης παρουσίασε τους προγραμματικές άξονες του κόμματος, που, όπως τόνισε, θα εμπλουτιστούν και θα επεξεργαστούν στον δρόμο προς το ιδρυτικό συνέδριο. Ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στην επεξεργασία και επεξήγηση του σχεδίου για τη μετάβαση στο εθνικό νόμισμα. "Όσοι λένε πως δεν έχουμε πρόγραμμα εννοούν πως δεν έχουμε πρόγραμμα το Μνημόνιο" είπε χαρακτηριστικά.

Γραπτό χαιρετισμό απέστειλε ο ευρωβουλευτής Ν. Χουντής, που τόνισε ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ είναι παράδειγμα προς αποφυγήν για τις αριστερές δυνάμεις της Ευρώπης", καθώς και η Ζ. Κωνσταντοπούλου, η οποία εξέφρασε την πεποίθηση ότι "οι αγώνες του λαού μας στο τέλος θα δικαιωθούν".



Η ΛΑΕ απέκτησε και ευρωβουλευτή!

Χαρακτηριστικό της αυτοαπομόνωσης, που φέρνει εκνευρισμό στους πρωτοκλασάτους της ΛΑΕ είναι ότι στο ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στον διαδικτυακό τόπο της ΛΑΕ, αναφέρονται τα εξής εκπληκτικά: «Έγκυρες πληροφορίες αποδίδουν αυτήν την εικόνα "χουντικού" τύπου φίμωσης μιας πολιτικής δύναμης, που έχει και ευρωβουλευτή και δημιουργεί πολιτικά γεγονότα όχι μόνο στο "μένος" των μέσων εναντίον της Λαϊκής Ενότητας, που σχετίζεται με τις θέσεις της τελευταίας αλλά κυρίως στις ωμές εκβιαστικές επεμβάσεις του Μεγάρου Μαξίμου που απαιτεί πάση θυσία την φίμωση από παντού της Λαϊκής Ενότητας»!
 


Ραπανάκης Σπύρος - avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: