ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Γ. Κουμουτσάκος (ΝΔ): Λαθραίοι οι πρόσφυγες!


Επαναφορά στη «σκληρή γραμμή» φαίνεται να επιλέγει η Ν.Δ. για να καλύψει την ανεπάρκεια θέσεων στο προσφυγικό ζήτημα

«Όποιος διαβάζει χωρίς να του επιτρέπεται λέγεται λαθραναγνώστης, όποιος κυνηγάει παρανόμως λέγεται λαθροκυνηγός, όποιος επιβαίνει παρανόμως σε ένα μέσο λέγεται λαθρεπιβάτης…» είπε με έμφαση ο Γ. Κουμουτσάκος μιλώντας για «πόλεμο λέξεων» και όχι για λύσεις στα προβλήματα.
Υποστήριξε ωστόσο ότι «μπορεί να δημιουργεί κάποιο πρόβλημα» η χρήση της λέξης στην ελληνική αιτιολογώντας, όμως, τον όρο με βάση την παρανομία.


Την ώρα που ο πρωθυπουργός μιλάει για τις αξίες του ανθρωπισμού και το υπόδειγμα που δείχνει η χώρα μας στην Ευρώπη, η αξιωματική αντιπολίτευση βλέπει ως «απειλή» τους πρόσφυγες και υπερασπίζεται τη χρήση του όρου «λαθρομετανάστης».

Επαναφορά στη «σκληρή γραμμή» φαίνεται να επιλέγει η Ν.Δ. για να καλύψει την ανεπάρκεια θέσεων στο προσφυγικό ζήτημα καθώς φαίνεται απορροφημένη στα εσωκομματικά της και την εκλογή αρχηγού. Έτσι ο κ. Γ. Κουμουτσάκος στη Βουλή κατά την συζήτηση της ερώτησης του που αφορούσε το προσφυγικό στην Ώρα του Πρωθυπουργού, επανέφερε τη «διάσταση της ασφαλείας» στο προσφυγικό ζήτημα που δήθεν παραβλέπει η κυβέρνηση δίνοντας βαρύτητα μόνο στην ανθρωπιστική διάσταση του προβλήματος.

Μετά από τα απανωτά ναυάγια με πρόσφυγες και τα νεκρά παιδιά στο Αιγαίο η Ν.Δ. αποκαλύπτει την πραγματική της πολιτική θέση στο τεράστιο προσφυγικό πρόβλημα.

Απεκδύεται τον μανδύα του ανθρωπισμού που μπροστά στην τραγωδία αναγκάζεται ενίοτε να χρησιμοποιεί και θεωρώντας ως «αποτελεσματική» τη δική της πολιτική των ανασχέσεων κατηγορεί την κυβέρνηση για «δαιμονοποίηση» του όρου λαθρομετανάστες δικαιολογώντας τη χρήση του, με βάση την «παρανομία». Χωρίς ταυτόχρονα να εξηγεί, ποια παρανομία πράττει ο άνθρωπος που τρέχει να ξεφύγει από τον πόλεμο.

Μπρέγιαννη Κατερίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: