ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Η Πάτρα συμμετέχει στην Παγκόσμια Δράση για το κλίμα

Event Photo
  

 

Απαιτούμε 100% καθαρή ενεργεία -

 

Στις 29 Νοέμβρη!‏ 


Καλησπέρα! Τον Ιούλιο, είπες «Είμαι μέσα!» για την Παγκόσμια Δράση για το Κλίμα και αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται μία καταπληκτική δράση κοντά σου!
Κάποιο μέλος του Avaaz διοργανώνει μια δράση στην περιοχή σου στα πλαίσια της παγκόσμιας κινητοποίησης. Η ομάδα του Avaaz και ο διοργανωτής θα σε ενημερώνουμε για τις λεπτομέρειες της τοπικής σου δράσης και για το πώς μπορείς να βοηθήσεις.

Κάνε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση, σημείωσέ την στο ημερολόγιό σου και κάλεσε τους φίλους σου να λάβουν μέρος!

Στοιχεία δράσης:
Η Πάτρα Συμμετέχει στην Παγκόσμια Δράση για το κλίμα απαιτούμε 100% καθαρή ενεργεία
29.11.2015,
19:00:00
Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Όλγας) Πατρα

Δες τη σελίδα της δράσης:
https://secure.avaaz.org/el/event/globalclimatemarch/I_Patra_Symmetehei_stin_Pagkosmia_Drasi_gia_to_klima
Αν προτιμάς να μη λαμβάνεις πληροφορίες για τη δράση αυτή, κάνε κλικ εδώ, για να διαγραφείς αμέσως.Στις 29 Νοεμβρίου, μια ημέρα πριν ξεκινήσει η σύνοδος κορυφής του Παρισιού για το κλίμα, θα κάνουμε τη φωνή μας να ηχήσει στα πέρατα του κόσμου διοργανώνοντας τη μεγαλύτερη κινητοποίηση ενάντια στην κλιματική αλλαγή που έγινε ποτέ. Ανυπομονούμε να γνωριστούμε στην Παγκόσμια Δράση για το Κλίμα.

Με ελπίδα για μια απίστευτη νίκη,
Oli, Morgan, Rewan, Ana Sofia, David και όλη η ομάδα του Avaaz

Δεν υπάρχουν σχόλια: