ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΚΔΑΠ: Επίσκεψη στο Μουσείο Τύπου της ΕΣΗΕΠΗΝ


Η Κατερίνα Βουρδή, υπεύθυνη του Μουσείου Τύπου της ΕΣΗΕΠΗΝ δείχνει το δημοσίευμα της πατραϊκής εφημερίδας ΝΕΟΛΟΓΟΣ, πριν επτά δεκαετίες.



Είδαν εφημερίδες και έντυπο υλικό από τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο και τη Γερμανική κατοχή


Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών επισκέψεων των παιδιών του Κ.Δ.Α.Π.-Με.Α "ΚΟΜΑΙΘΩ" του ΚΟΔΗΠ και με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες επίσκεψη στο Μουσείο Τύπου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου, Νήσων. 

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ ξεναγήθηκαν στο χώρο του Μουσείου και είδαν εφημερίδες και έντυπο υλικό από τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο και τη Γερμανική κατοχή.

Από την πλευρά του ΚΔΑΠ, εκφράζονται θερμές ευχαριστίες «για τη φιλοξενία και για τις τόσο σπουδαίες πληροφορίες που μας παρείχαν» και τονίζεται «το χαρακτηριστικό ενδιαφέρον για τα εκθέματα και η συγκίνηση τόσο των παιδιών όσο και των συνοδών».




Δεν υπάρχουν σχόλια: