ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Με λαμπρότητα και ηρεμία ο εορτασμός της επετείου

Ολοκληρώθηκε η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Πάτρα - Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ - ΒΙΝΤΕΟ Πιο χαλαρή η αστυνόμευση και φέτος
Από την παρέλαση, προ της εξέδρας των επισήμων, στη συμβολή των οδών της Αγ. Νικολάου με την Αγ. Ανδρέου.
 

Στην Πάτρα η αν. υπουργός Σία Αναγνωστοπούλου  εκπροσώπησε την κυβέρνηση


Την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου γιόρτασε και η Δυτ. Ελλάδα σήμερα Τετάρτη διεξάγοντας την μαθητική και σρατιωτική παρέλαση στους τρεις νομούς της, χωρίς καγκελόφραχτη παρουσία επισήμων, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Προηγήθηκε επμνημόσυνη δέηση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως και ακολούθησε η παρέλαση, επί της οδού Αγ. Ανδρέου, προ της εξέδρας των επισήμων που προστατεύονταν μόνον από σχοινιά, όπως συνηθιζόταν και στο παρελθόν.

Η ιστορική επέτειος της «28ης Οκτωβρίου 1940» διεξήχθη με ξεχωριστή λαμπρότητα και επισημότητα από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας και ειδικότερα στις πόλεις της Πάτρας, της Ι.Π. Μεσολογγίου και του Πύργου.

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από τον εορτασμό στην Πάτρα. Στο μέσον η αν. Υπουργός Σία Αναγνωστοπούλου που εκπροσώπησε την κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: