ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Τη Δευτέρα,"Πάτρα και Λαϊκός Μαζικός αθλητισμός"

Πάτρα: Σε βιβλίο η ιστορία του λαϊκού μαζικού αθλητισμού μέχρι σήμερα  Θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στην Αγορά Αργύρη
Παλιές δόξες των λαϊκών δρόμων της Πάτρας την δεκαετία του '80. Με τη ριγέ μπλούζα ο Γιώργος Αντύπας. Από αριστερά: 1ος Γιώργος Αυγερινόπουλος, 2ος Παν. Μπούμης, 3ος Νίκος Γεωργίου, 4ος Ντίνος Τσιμιγκάτος, 5ος Νίκος Καναβός, 6ος Γιώργος Αντύπας, 7ος Γιάννης Σωτηρόπουλος, 8ος (….) αείμνηστος, 9ος Νίκος Κωτσάκης, 10ος Κώστας Κωλέτης. Καθιστός ο Γιώργος Τσάκαλης.

Καλοτάξιδο το βιβλίο εύχεται η ΡΑΠ στον συγγραφέα 
Κίμωνα Αποστολόπουλο
 
Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση έχει προγραμματίσει για την ερχόμενη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Λέσχη "Φαέθων" αφού στις 7μ.μ. και στην αγορά Αργύρη, όπου θα παρουσιάσει το βιβλίο του μέλους της Κίμωνα Αποστολόπουλου, «Πάτρα και Λαϊκός Μαζικός αθλητισμός». 

Το βιβλίο θα παρουσιάσει η Μαρία Κυριακοπούλου, πρώην βουλευτής  και μέλος της λέσχης «Φαέθων», ενώ την όλη εκδήλωση που αναμένεται να γίνει σε μια κατάμεστη αίθουσα, θα συντονίσει ο δημοσιογράφος και πρωταθλητής στίβου, μέλος επίσης του «Φαέθων» Παναγιώτης Θεοδωρακόπουλος.

Το βιβλίο έχουν κληθεί και θα σχολιάσουν οι Παναγιώτης Σουβαλιώτης (δρομέας και αρθρογράφος), Νίκος Γεωργίου (επίτιμος πρόεδρος του ΣΠΥΠ), Γιώργος Μόσχος (δρομέας και συγγραφέας) και Παναγιώτης Μεντζελόπουλος (πρωταθλητής στίβου –ειρηνοδρόμος, μέλος της λέσχης «Φαέθων»).
 
Καλοτάξιδο το βιβλίο εύχεται η ΡΑΠ 

Την προσεχή Δευτέρα παρουσιάζει το βιβλίο του "Πάτρα και Λαικός
Μαζικός Αθλητισμός" ο Κίμωνας Αποστολόπουλος, μέλος της ΡΑΠ και
υποψήφιος δημ. σύμβουλος.Από την ΡΑΠ του ευχόμαστε ολόψυχα, "καλοτάξιδο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: