ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Μονταζιέρα κατά του Αλέκου Φλαμπουράρη

 


Ο υπουργός Επικρατείας κατηγορείται ότι μπήκε, χωρίς να το δικαιούται, στη ρύθμιση των 100 δόσεων, ενώ έκανε χρήση προηγούμενης δυνατότητας της κυβέρνησης Σαμαρά με 12 δόσεις, τις οποίες και πλήρωσε...


Συνεχίζεται η στοχοποίηση του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη από συγκεκριμένα εκδοτικά κέντρα, υπέρ των οποίων έτρεξε χθες όμως και η Ν.Δ. Ο πραγματικός στόχος αναδεικνύεται, πάντως, στην τελευταία παράγραφο της ανακοίνωσης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπου εξαπολύεται επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος, κατά την άποψή της, «κάλυψε και εξακολουθεί να καλύπτει τον υπουργό του και οφείλει να δώσει καθαρές εξηγήσεις».

Η χθεσινή επίθεση ξεκίνησε από τη στήλη «Στίγμα» του Γ. Παπαχρήστου, στην εφημερίδα «Τα Νέα», όπου διατυπώθηκε ο ισχυρισμός ότι ο Αλ. Φλαμπουράρης έκανε χρήση της ρύθμισης των 100 δόσεων. Ακολούθησε η Ν.Δ., που δήλωσε: «Σημερινά δημοσιεύματα αποκαλύπτουν ότι ο κ. Φλαμπουράρης, ενώ διατηρούσε εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της επιχείρησής του, τα οποία 'ξεχνούσε' να δηλώσει στο 'πόθεν έσχες', την ίδια στιγμή δήλωνε 'άπορος' και έμπαινε στη ρύθμιση για τις δόσεις. Εάν αληθεύουν αυτά, αποδεικνύεται ότι ο κ. Φλαμπουράρης είναι πολλαπλώς εκτεθειμένος».

Στα παραπάνω, συνεργάτες του υπουργού απαντούσαν αποκαθιστώντας την αλήθεια: "Ο Αλ. Φλαμπουράρης ουδέποτε έκανε χρήση της συγκεκριμένης ρύθμισης, αντιθέτως έκανε χρήση προηγούμενης δυνατότητας που είχε δοθεί επί κυβερνήσεως Σαμαρά, με 12 δόσεις, τις οποίες και πλήρωσε".

Ταυτοχρόνως όμως, οι ίδιες πηγές έριχναν το... γάντι στη Ν.Δ. με την ίδια γλώσσα: «Εάν όλοι οι παραπάνω ισχυρισμοί αποδειχθούν ψέματα, τότε οι τέσσερις υποψήφιοι αρχηγοί τής Ν.Δ. πού πρέπει να κρυφτούν;».

Παπαδημητρίου Νίκος-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: