ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Πόρτα κατάμουτρα στον Φούχτελ από τη Ρένα Δούρου!

Πόρτα Δούρου σε Φούχτελ και... Ελληνογερμανική συνεργασία
Ζήτησε την καταβολή των γερμανικών αποζημειώσεων ενώ μόνον ο Λαζουράς απόμεινε στο ταμείο "Φιλίας" 
Τελικά μόνον ο δήμαρχος Καλαβρύτων Λαζουράς απόμεινε πιστός στο... Ταμείο "Φιλίας"  του Γερμανού γκαουλάϊτερ της Μέρκελ, επί θεμάτων ΟΤΑ, του  Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ. Ο δεύτερος χθες είδε την πόρτα να του την κλείνει κατάμουτρα, η μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας, με την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, να συνεχίζει την αντιπαράθεση που άρχισε πριν καιρό και να διεκδικεί την καταβολή των γερμανικών αποζημειώσεων !
Να απέχει από τις εργασίες της «5ης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης», που θα πραγματοποιηθούν στο Βερολίνο, από 4 έως 7 Νοεμβρίου 2015, αποφάσισε το  Περιφερειακό Συμβούλιο, κατά τη διάρκεια της χθεσινής του συνεδρίασης. 

Επίσης, δήλωσε για ακόμη μια φορά τη στήριξή του στο κίνημα διεκδίκησης των Γερμανικών οφειλών στην Ελλάδα, διεκδικώντας την καταβολή των Γερμανικών επανορθώσεων, την αποζημίωση των θυμάτων, την επιστροφή των αρχαιολογικών θησαυρών, καθώς και την αποπληρωμή του αναγκαστικού κατοχικού δανείου.

Επισημαίνεται ότι, η πρώτη επίσημη κόντρα της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, με τον εντεταλμένο της Γερμανίδας Καγκελαρίου, για τη συνεργασία Ελλάδας - Γερμανίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ, είχε ξεκινήσει, από τον Σεπτέμβρη του 2014, με αφορμή την αποστολή του περιβόητου ερωτηματολογίου από τη «Ελληνογερμανική Συμμαχία» στους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας, με την Περιφερειάρχη Αττικής να κάνει λόγο για «αποικιοκρατικό πνεύμα απομύζησης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από τους πόρους της» και «υποβάθμισής της σε ιμάντα εφαρμογής μνημονιακών πολιτικών λιτότητας»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: