ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Με κόντρα αντικυβερνητική, αλλά και παραινέσεις

Από τη λειτουργία του Αγιασμού για τα εγκαίνια της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς!



Αγιασμός για την νέα εκπαιδευτική χρονιά, στο Καραμανδάνειο και μετονομασία Αίθουσας στην μνήμη της «Αγγελικής Παπαγιαννοπούλου»


Χωρίς την παρουσία του δημάρχου Πελετίδη, αλλά με εκπρόσωπό του και με τους πρώην δημάρχους Α. Καράβολα και Ευ. Φλωράτο να δίνουν παρών, όπως και πολλά μέλη της ιατρικής και νοσηλευτικής κοινότητας, αλλά και προσωπικοτήτων της πόλης των Πατρών, πραγματοποιήθηκαν σήμερα Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015 στις 11 το πρωί, -παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη στην Νοσηλευτική-, στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, αγιασμός για την νέα εκπαιδευτική χρονιά, μετονομασία Αίθουσας στην μνήμη της «Αγγελικής Παπαγιαννοπούλου» κ.α.

Τον αγιασμό διάβασαν ο θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος με τον π. Παναγιώτη Μπαχρά, ιερέα του Ι.Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης και ιερείς που συμμετείχαν, ενώ ακολούθησε από κοινού κοπή της κορδέλας της νέας αίθουσας.

Όπως αναμενόταν δεν έλειψαν οι… σπόντες κατά της κυβέρνησης, με τον αντιδήμαρχο Πελεκούδα, να κάνει λόγο για αναγκαιότητα αντίστασης των πολιτών και απαίτησης προς την κυβέρνηση  να δείξει ενδιαφέρον για τα νοσοκομεία, απαντώντας εμμέσως  στην διευθύντρια και γιατρό κα Γατοπούλου, που προηγουμένως είχε εκθειάσει την προσοχή που επιδεικνύει η  6η ΥΠΕ του προέδρου Γιώργου Γιαννόπουλου, προς το νοσοκομείο, με την εξασφάλιση συνολικού ποσού, το οποίο έδωσε την δυνατότητα εξωραϊσμού χώρων του και προγραμματισμού έργων που προάγουν την λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος, μεταξύ των οποίων η αγορά αξονικού τομογράφου κ.α.

Αντιθέτως τόσο ο διευθυντής Καρδιολογικής Ανδρέας Μαζαράκης, τονίζοντας την προσφορά του ιατρικού, αλλά τώρα και του διοικητικού έργου της κας Κ. Γατοπούλου, μίλησε για τη αναγκαία συνεργασία των λειτουργών της Υγείας, πέραν από κομματικές και ιδεολογικές καταβολές ενός εκάστου, για την συνολική προαγωγή του νοσοκομειακού έργου.

Και ο Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος, μετά την απόλυση του χριστεπώνυμου πληρώματος που συμμετείχε στον αγιασμό, δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει ότι την συμπεριφορά του ανθρώπου «δεν πρέπει να καθορίζουν τα δανεικά, που τόσο απασχολούν τη χώρα μας, όσο τα ιδανικά, στα οποία πρέπει να στηριχθεί ο άνθρωπος».

«Ας κάνουμε υπομονή, στις δύσκολες μέρες που περνά η πατρίδα μας και οι άνθρωποί της και κάποια στιγμή το χρέος θα ξεπληρωθεί» συνέστησε προς τους παρισταμένους.

Ο αγιασμός για την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς της Παιδιατρικής Νοσηλευτικής Ειδικότητας, τα εγκαίνια  του Γραφείου Εκπαίδευσης της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, αλλά και της διαμορφωθείσας Αίθουσας Αιμοληψιών στο Βιοπαθολογικό-Βιοχημικό Εργαστήριο, ήταν οι εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα και έδωσαν την ευκαιρία σε πλείστους ομιλητές που χαιρέτησαν, να απονείμουν εύσημα στην διοικ. διευθύντρια κα Γατοπούλου, για την αγόγγυστη  αμισθί προσφορά της στο ίδρυμα, «μέχρις ότου έρθει ο αντικαταστάτης μου, που αναμένεται καθώς έχει πει η κυβέρνηση», όπως ανέφερε εννοώντας την υλοποίηση των θέσεων της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, για ανάληψη της διοίκησης των νοσηλευτικών ιδρυμάτων από αντικαταστάτες των μάνατζερ, που έχουν τοποθετηθεί με συμβάσεις μίσθωσης.

Παράλληλα, η Αίθουσα διδασκαλίας της Νοσηλευτικής Ειδικότητας   μετονομάσθηκε σε  Αίθουσα  «Αγγελικής Παπαγιαννοπούλου», στην μνήμη της εκλιπούσης Διευθυντρίας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου. 

Κοινός χαιρετισμός των δύο τ. Δημάρχων Ευ. Φλωράτου και Α. Καράβολα, που απένημαν εύσημα στην κα Γατοπούλου, υπό το βλέμμα του δωρητή Μπ. Καραμανδάνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: