ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Τριβές από την χθεσινή παραίτηση Κώστα Καραγκούνη



Δώρο στον Απ. Τζιτζικώστα η ενέργεια του τέως εκπροσώπου


Εξακολουθεί να προκαλεί συζητήσεις και σχόλια η παραίτηση  από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ., που υπέβαλε χθες για τυπικούς λόγους, όπως ο ίδιος αναφέρει, στον Πρόεδρο του Κόμματος, Β. Μεϊμαράκη ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κώστας Καραγκούνης. (ΔΕΙΤΕ: Παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ).


Πολιτικοί κύκλοι της αριστεράς επισημαίνουν ότι αυτή η παραίτηση αποτελεί πλήγμα στην υποψηφιότητα του Βαγγ. Μεϊμαράκη για την προεδρία της ΝΔ και δίνει πόντους στον Μακεδόνα ανθυποψήφιό του Τζιτζικώστα, καθώς όπως είναι γνωστό ο μεν Καραγκούνης προέρχεται από το στρατόπεδο που στηρίζει τον Μεϊμαράκη, πλην όμως είναι ενοχλημένος από το γεγονός ότι κατ’ εντολή Μεϊμαράκη την εκπροσώπηση της ΝΔ κατά την προεκλογική περίοδο την μοιράστηκε με συναδέλφους του, που την ανέλαβαν με θεματικές ενότητες, ο δε Τζιτζικώστας, που είναι προσκείμενος και υποστηριζόμενος από τον απελθόντα Αντ. Σαμαρά, ενεργεί από κοινού στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, με τους συναδέλφου του της Αχαΐας, Κατσανιώτη και Νταβλούρο.

Θέμα που προκαλεί ενοχλητικές τριβές στην ΝΔ, η οποία πασχίζει να βρει συγχρονισμένο με τα πολιτικά γραφεία που την ταλανίζουν, μετεκλογικό βηματισμό  και γι αυτό το πιο πιθανό είναι πως νέος εκπρόσωπος τύπου, τουλάχιστον μέχρι την ανάδειξη του νέου Προέδρου του κόμματος, δεν πρόκειται να ορισθεί, ενώ και αυτή η ημερομηνία εκλογής του επικεφαλής του συντηρητικού κόμματος, ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: