ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Προϋπόθεση όποιας ανακατανομής η έκδοση απόφασης

Βασίλης Χατζηλάμπρου, επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης "Αντίσταση Πολιτών Δυτ. Ελλάδας".



Η «Αντίσταση Πολιτών» για τα δημοσιεύματα σχετικά με την προσφυγή της παράταξης του Απ. Κατσιφάρα στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την κατανομή των εδρών στο Περιφερειακό Συμβούλιο


«Προϋπόθεση συζήτησης όποιας νέας κατανομής είναι η έκδοση απόφασης από το ΣτΕ. Έχει η εφημερίδα εις γνώση της την απόφαση; Προφανώς και όχι, αφού δεν έχει ακόμα εκδοθεί».


Με τα παραπάνω, που είναι μέρος ανακοίνωσης την οποία έχει εκδώσει, ερωτά και ταυτόχρονα απαντά σε σχετικό άρθρο εφημερίδας των Πατρών, που αναπαρήγαγε ατεκμηρίωτη ανάρτηση τοπικού σάιτ, αναφερόμενο σε ενδεχόμενη ανατροπή του εκλογικού αποτελέσματος για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η παράταξη «Αντίσταση Πολιτών», του Βασίλη Χατζηλάμπρου.

Στην ανακοίνωση ειδικότερα αναφέρονται τα παρακάτω:

«Αναφορικά με δημοσίευμα και αναπαραγωγές του που σχετίζονται με την προσφυγή της παράταξης του κ. Κατσιφάρα στο Συμβούλιο της Επικρατείας, με την οποία ζητά την αναίρεση της απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Πατρών για την κατανομή των εδρών του περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, θα θέλαμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

1. Το Συμβούλιο της Επικρατείας πρόκειται να αποφασίσει για την αποδοχή ή όχι της ένστασης της παράταξης του κ. Κατσιφάρα και όχι τη νέα κατανομή εδρών, κάτι που είναι ευθύνη του Διοικητικού Εφετείου Πατρών, κατά της απόφασης του οποίου η παράταξη «Δικαίωμα στην Πρόοδο» έχει προσφύγει. 

Με απλά λόγια, η σημερινή κατανομή των εδρών στο περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας είναι σύμφωνη με την απόφαση του Πρωτοδικείου Πατρών, που εξέδωσε τα αποτελέσματα, και εν συνεχεία του Διοικητικού Εφετείου Πατρών, που απέρριψε την ένσταση του κ. Κατσιφάρα.

2. Προϋπόθεση συζήτησης όποιας νέας κατανομής είναι η έκδοση απόφασης από το ΣτΕ. Έχει η εφημερίδα εις γνώση της την απόφαση; Προφανώς και όχι, αφού δεν έχει ακόμα εκδοθεί. Άρα, σύμφωνα με τις αποφάσεις του Πρωτοδικείου Πατρών και του Διοικητικού Εφετείου Πατρών, 30 έδρες έχει η παράταξη του Απόστολου Κατσιφάρα και 21 έδρες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, εκ των οποίων 5 η Αντίσταση Πολιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: