ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Νέος επί τρίωρο επίδοξος αυτόχειρας στην Πάτρα!

Σε επιφυλακή το ΕΚΑΒ, λίγα μέτρα πιο πέρα από την πολυκατοικία για παν κακό ενδεχόμενο.



Απειλούσε να κάψει το διαμέρισμά του και να αυτοκτονήσει - Με την παρέμβαση ψυχολόγου  το μοιραίο αποφεύχθηκε


Μόλις πριν λίγα λεπτά, οι άνδρες της Αστυνομίας κατόρθωσαν να πείσουν νεαρό ωρίμου ηλικίας που μέσω φέισμπούκ απειλούσε να βάλει τέρμα στη ζωή του και να κάψει το διαμέρισμα διαμονής του. 

Απειλώντας να αυτοκτονήσει, ο νεαρός άνδρας  επί της  πολυκατοικίας στην οδό Μεσσάτιδος 13 της Πάτρας, από τις 9 το βράδυ της Παρασκευής 22-5-2015, παρέμεινε  ταμπουρωμένος στο διαμέρισμά του Γ΄ ορόφου, ενώ άνδρες της Πυροσβεστικής βρίσκονταν επί τόπου με όχημα της Υπηρεσίας, προκειμένου να παράσχουν βοήθεια και αστυνομικός ψυχολόγος προσπαθεί να αποκαταστήσει ψυχική επαφή με τον διαταραγμένο πολίτη.   

Με την στοχευμένη παρέμβαση και την έγκαιρη ειδοποίηση της Αστυνομίας από τους δικούς του, το μοιραίο αποφεύχθηκε περί  την 0.15΄ ώρα της 23-5-2015. Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε δύο ακόμη, που έχουν σημειωθεί στην ίδια περιοχή της Πάτρας, πριν δύο εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: