ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Βρε ουστ στην πρόεδρο του ΤΧΣ Αναστ. Σακελλαρίου

Παραιτήθηκε από πρόεδρος του ΤΧΣ η Αναστασία Σακελλαρίου
Το... αστέρι κα Σακελλαρίου, πρόεδρος του ΤΧΣ, που το όνομά του ενεπλάκη  στο θέμα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου!
 
 
Χθες η κυβέρνηση είχε ζητήσει την παραίτηση της διευθύνουσας συμβούλου του ΤΧΣ λόγω εμπλοκής του ονόματος της στο σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου
 
 
Η κυβέρνηση και προσωπικά ο Πρωθυπουργός έχει από την αρχή ανάληψης της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, που ζητά τις παραιτήσεις προέδρων φορέων και διοικητών νοσοκομείων εποπτευομένων από τα υπουργεία, μα κανείς τους δεν... συγκινείται! 
 
Πρέπει να προκύψει δικαστική  εμπλοκή  για να αφυπνιστούν. Και βέβαια έχουν τους λόγους τους να μην παραιτούνται, αφού και μόνον η συμμετοχή τους σε ηγετικά πόστα με την κάλυψη των παρανομούντων συγκυβερνητών είναι από μόνη της μεμπτή.

Ωστόσο σήμερα ήρθε το... θαύμα με χθεσινή  εισαγγελική παραγγελία! Και η εξήγηση της εμμονής να μην παραιτείται, ένα ακόμη σημαίνον στέλεχος του παλιού καθεστώτος!  

Την παραίτησή της έθεσε στη διάθεση του υπουργού Οικονομικών η διευθύνουσα σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Αναστασία Σακελλαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η κυβέρνηση ζήτησε την παραίτηση της διευθύνουσας συμβούλου του ΤΧΣ λόγω εμπλοκής του ονόματος της κ. Σακελλαρίου στο θέμα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, στο οποίο διατέλεσε στέλεχος και μέλος της επιτροπής χρηματοδοτήσεων κατά το έτος 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: