ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Αλυσιδωτές αντιδράσεις στην ΝΔ μετά την νίκη Κάμερον

Από επίσκεψη του Αντ. Σαμαρά στην Πάτρα, για τον οποίο ο Σωτ. Καρβέλης (στο μέσον) είχε πει ότι η ΝΔ χρειάζεται τον δικό της Τσίπρα για να βγει από το αδιέξοδο. Δεξιά ο αποτυχών π. βουλευτής και αχαΐάρχης της ΝΔ Θαν. Νταβλούρος, που υπερκεράστηκε από τον Α. Κατσανιώτη εκλεκτό του αρχηγού του κόμματος.



Ευ. Αντώναρος: Υπάρχουν - ευτυχώς -  χώρες όπου αρχηγοί κομμάτων που χάνουν παραιτούνται. Και μάλιστα χωρίς να τους το ζητήσουν - Σ. Καρβέλης: Χρειαζόμαστε τον δικό μας Τσίπρα


Τρεις από τους τέσσερις ηγέτες των μεγαλύτερων κομμάτων, έσπευσαν να παραιτηθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο (Βρετανία) μετά την σαρωτική νίκη του συντηρητικού Κάμερον εις βάρος των Εργατικών και των συμμάχων τους. 

Πρώτος ήταν ο  Εντ Μίλιμπαντ, ηγέτης των Εργατικών και ακολούθησαν, ο απερχόμενος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Νικ Κλεγκ από την ηγεσία των Φιλελεύθερων Δημοκρατών και ο Νάιτζελ Φάρατζ, ηγέτης του αντιευρωπαϊκού UKIP.

Ο ηγέτης του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) Νάιτζελ Φάρατζ, ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την έδρα του στο Κεντ, δήλωσε ότι μπορεί και να μην θέσει ξανά υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος τον Σεπτέμβριο.

Εξελίξεις οι παραπάνω που βάζουν σε σκέψεις για την αξιοπρέπεια στην ηγεσία της ΝΔ του πρώην ηγετικού πυρήνα, με πρώτον τον οικτρά ηττηθέντα Αντ. Σαμαρά από τον Αλ. Τσίπρα ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Χαρακτηριστικό δείγμα στην πόλη της Πάτρας είναι ότι προ ημερών που κατέφθασε ο Πρόεδρος της ΝΔ για να παραστεί στην συνδιάσκεψη του κόμματος, που ήταν και η πρώτη που έγινε στην Ελλάδα, με σκοπό να ακολουθήσου και άλλες, προκειμένου να εξετασθεί το ακριβώς έγινε και «ο ουρανός ήρθε ανάποδα στην ΝΔ» κατά τη ρήση στελέχους που ειπώθηκε στο Istologio G. Mosxou, σημαντικά στελέχη του κόμματος στην Αχαΐα δεν έδωσαν παρών. Μάλιστα στις εργασίες του Σώματος, ο παλιός συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ Πάτρας και στέλεχος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου, Σωτήρης Καρβέλης αντέτεινε ως πρόταση για την άρση του αδιεξόδου ότι η ΝΔ για να συνέλθει «πρέπει να βρει τον δικό της Τσίπρα»  προκειμένου να μην «πληρώνουν το μάρμαρο» οι συνήθεις ύποπτοι, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, μικρομεσσαίοι.

Με δεδομένο δε, ότι νέα δημοσκόπηση κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ να νοιώθει την μοναξιά του πρώτου στην κορυφή της πολιτικής πυραμίδας, με διαφορά 20 μονάδων και την ΝΔ να σε μετεκλογικό ρεκόρ χαμηλού βαρομετρικού των 16,5%, μόλις  τρεισήμισι μήνες μετά τις εκλογές και το αίτημα πολλών κορυφαίων στελεχών για ανανέωση της ηγεσίας του κόμματος με την παραίτηση Σαμαρά, αποκτά ιδιαίτερη σημασία ο τονισμός τους από ένα παλιό ηγετικό στέλεχος της γραμμής Καραμανλή νεότερου.

Του Ευ. Αντώναρου που δεν άφησε την ευκαιρία Κάμερον να πάει χαμένη, και ευλόγως, αναρωτώμενος ανέβασε αιχμηρό σχόλιο κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

 «Υπάρχουν - ευτυχώς - και χώρες όπως η Μ. Βρετανία όπου αρχηγοί κομμάτων που χάνουν τις εκλογές παραιτούνται. Και μάλιστα χωρίς να τους το ζητήσουν» αναφέρει στην ανάρτησή του.

Ιδού η ανάρτησή του:


Υπαρχουν - ευτυχώς - κ χωρες οπως η Μ.Βρεταννια οπου αρχηγοί κομματων π χανουν τις εκλογές παραιτούνται.Κ μαλιστα χωρις να τους το ζητησουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: